45'
... (schot)
52'

29 augustus 2015 10:00

Op zaterdag 29 augustus stond een oefenwedstrijd tegen Tec uit Tiel gepland. Nadat de spelers waren gearriveerd konden wij richting Tiel vertrekken. De spelers en de begeleiding hadden hier ontzettend veel zin in. Om tien uur kon de wedstrijd van start gaan. De twee teams waren goed aan elkaar gewaagd. Zo werd de bal aan beide kanten rond gespeeld. DOVO begon sterker te worden. In de tiende minuut kwam Tim Versteeg tot scoren door de bal van afstand met een boog achter de keeper te leggen. 0-1. In de vijf en twintigste minuut kreeg Tec een cadeautje van DOVO. De verdediging liet de aanvaller lopen waar een goal uit voort kwam. 1-1.
In de tweede helft waren de teams weer goed aan elkaar gewaagd. Zo probeerde Andries Krijtenburg een schot op goal, die half werd geblokt en van richting werd veranderd. De bal rolde binnenkant paal. 1-2. In de tweeenvijftigste minuut kwam Tec weer tot scoren en zette de eindstand op 2-2.
Het was een aardige wedstrijd om te zien. Ga zo door!!