Beker wedstrijd Dovo E1-Focus 07 E1 22 Augustus 2015

3 - 5

Focus 07 E1

Groep 1 31

22 augustus 2015 9:00

Scheidsrechter fluit voor begin van de wedstrijd Jongens succes !!!!!!! Als snel in de wedstrijd ontstaat er een corner voor Focus 07 (mis). Na de uittrap komt de bal bij Jasper die deze voorgeeft op TImo en ja 1-0. Per direct volgt er een tegenaanval van Focus 07 1-1. Vervolgens weer een voorzet van Jasper.......OEI jammer Timo. Focus 07 is feller en er is weer een aanval van Focus 07 maar wij hebben Maikel.........goede redding Maikel. De eerste wissel Lars voor Ayrthon en Tiemen voor Stijn. Intussen weer een schot op het doel van Jasper..........jammer goed geprobeerd Jasper. Bal word onderschept door Focus 07 1-2. Wedstrijd verloopt en Focus 07 blijft vechten waaruit de 1-3 ontstaat. Volgende wissel Ayrthon voor Timo en Stijn voor Stefano. Dovo creëert weer een aanval met een voorzet van Jasper...........en NEE weer mis!!! jammer Ayrthon.  Focus 07 vecht door waaruit de 1-4 volgt en de stand bij rust. Na de toespraak van Geurt begint Dovo E1 feller en sterker. En weer een aanval van Focus 07 1-5.  Maar dan..........via een speler van Focus 07 gaat de bal uit ingooi voor Dovo..........maar geen speler van Dovo eist de bal op dus gooit Focus 07 gewoon in, Maar de achterhoede van Dovo vecht voor bal bezit die vervolgens voorin bij Lars komt die een schietkans heeft...........helaas mis goed geprobeerd Lars. Dovo blijft fel maar de bal wil er niet in. Er volgt een vrije trap die genomen word door Reinier daar komt echter geen doelpunt uit. Een paar minuten later volgt er weer een vrije trap die genomen wordt door Jasper en BOEM 2-5. Er volgt weer een schietkans voor Ayrthon en weer mis!!!. Nog een paar minuten te gaan nog een wissel Luka voor Markus, Er ontstaat weer een aanval van Dovo waaruit Timo 3-5 scoort. Tevens de einstand......toch goed terug gekomen Dovo. Volgende keer beter........Jullie kunnen het.