DOVO B1 wint zeer matige wedstrijd met 0-1 van Roda'46 B2.

DOVO JO17-1

Groep 1 18

26 augustus 2015 19:00

Bles, A. de

DOVO B1 wint zeer matige wedstrijd met 0-1 van Roda'46 B2. Woudenberg B1 wint met 0-2 van GVVV B1.
We moesten tot de 2e helft wachten voor het verschil. Nadat in de 60e minuut een speler van Roda'46 de bal probeerde uit het doel te slaan kreeg DOVO een terechte strafschop en een rode kaart voor de speler van Roda'46. Helaas was ook deze gelegenheid niet voor DOVO bestemd dit maal. Keeper stopte de slecht ingeschoten penalty. Gelukkig werd er dan toch nog gescoord in de 65e minuut op een fraaie wijze door Xander Schut op aangeven van Johan Mandemaker. Conclusie, wedstrijd om snel te vergeten en alleen de 3 punten koesteren. Op naar zaterdag voor de beslissing in deze beker poule.

Zaterdag 29-08-15, aanvang 11.00uur DOVO B1 - Woudenberg B1

Beide ploegen bezitten nu 6 punten uit 2 wedstrijden. De winnaar komende zaterdag plaatst zich voor de volgende bekerrronde.