Hardeman, J.

Door Stef

Op zaterdag 12 september 2015 speelden wij de eerste competitiewedstrijd thuis. Op het hoofdveld.

We starten goed!

Na twee minuten spelen had Sam een mooie actie maar de keeper kwam uit en pakte de bal maar buiten het zestien meter gebied dus een rode kaart voor de keeper . De vrije tap ging ver over helaas. in de 29ste minuut heeft Stefan een actie schiet op de lat en Sam kon hem nog maar net in tikken 1-0 voor DOVO. In de 31ste minuut alweer Stefan met een prachtige bal op Jamiqua en hij kan hem er zo in schieten. Zo staat het voor rust al lekker 2-0. Na rust, in de 50ste minuut werd er wat gewisseld bij DOVO. In de 59ste minuut Sam maakt een mooie actie er wordt met drie man druk gezet. Hij kreeg een tik en de scheidsrechter geeft een penalty. Jamiqua schoot hem er netjes. We maken nog 4-0 in de 68ste minuut.  Niek pakt goed de bal af en geeft een perfecte bal op Stefan en Stefan schiet hem er heel koelbloedig in. Wat een mooie stand. Er werd nog wat gewisseld zoals Ben voor Martijn (die de nul heeft gehouden ) zo heeft het hele team heeft gespeeld .

Een mooie overwinning. Hebben we met zijn allen gedaan!

Volgende week gaan we weer met de bus. Dit keer naar Lelystad. Tot dan allemaal!