Sterling, J.B.

Door Simon,

Op Zaterdag 19 September speelden we uit bij Lelystad op het hoofdveld.

Om half 10 was het verzamelen bij zwembad 'de Vallei' in Veenendaal, vanaf daar zouden we met het busje naar lelystad afreizen.
Eenmaal vertrokken zat de sfeer er al goed in, iedereen had zin in de wedstrijd en was gespannen om een goed resultaat neer te zetten in Lelystad.

De opstelling:
op goal : Martijn
verdediging: xander simon niek rick
middenveld: noah luuk stef
aanval: sam jamiqua stefan

Dovo stond klaar voor de aftrap, we schoten gelijk in de aanval en werden gevaarlijk.
de keeper van Lelystad ontving de bal en raakte de bal compleet verkeerd, bal kwam in de voeten van Sam, die legt hem af op Stefan en die schiet hem erin, 0-1 na 2 minuten spelen.
Daarna was het wat rommelig voetbal want O.A. ook te maken had met de kwaliteit van het veld.
Na zo'n 20 minuten moest Luuk de wedstrijd staken door een enkelblessure, voor hem in de plaats kwam Rutger.
Er kwamen wat kansjes voor Dovo, met 2 grote kansen voor stefan en stef maar leidde niet tot een doelpunt. in de 36e minuut kwam dovo in een aanval opstomen met stefan aan de bal die geeft hem aan sam en die maakt eenvoudig de 0-2.
Na 40 minuten spelen floot de scheidsrechter af voor het einde van de 1e helft.

Lelystad mocht aftrappen voor de 2e helft we begonnen naar mijn mening slecht aan de tweede helft met hier en daar wat kansjes voor beide partijen.
het spel was wat rommelig en de druk op de wedstrijd nam toe, met af en toe wat overtredingen.
na 57 minuten spelen moest ook Simon de strijd staken door een liesblessure die weer op kwam spelen. voor hem in de plaats kwam Shurdeny die op het middenveld kwam te spelen op de plek van stef en stef schoof een linie naar achteren.
64e minuut, stefan rent vanaf de zijkant zijn directe tegenstander eruit trok naar binnen en met een bekeken balletje passeert hij de keeper en scoort de 0-3.
De wedstrijd bleek wat in het slot te vallen met nog wat kansjes voor beide partijen maar beide ploegen werden niet meer echt gevaarlijk.
na 80 minuten spelen floot de scheidsrechter af voor de 2 helft.

Met 3 punten opzak gingen we met de bus terug naar Veenendaal, en met goed gevoel kunnen we vooruit kijken naar komende wedstrijd thuis tegen Jonathan.