Zeeburgia C2

3e divisie B

10 oktober 2015 10:00

Kleef, R. van

Dovo C1  2-0  Zeeburgia C2 Zaterdag 10 oktober speelde we thuis tegen Zeeburgia C2. Na weer een week hard trainen was het dan toch echt zo ver Zeeburgia thuis.  Zeeburgia mag de aftrap nemen en om 10 uur fluit de scheids op zijn fluit en we beginnen fel aan de wedstrijd in de 31ste minuut ontstaat er een corner Jamiqua mag de bal nemen en de bal beland op het hoofd van Shurdeny hij kopt de bal en raakt een knie van Zeeburgia en beland in het doel 1-0. Er ontstaan ook wat scoring kansen voor Zeeburgia maar door goed verdediging werk en  keeperswerk blijft het 1-0 voor Dovo. De tweede helft mag Dovo de aftrap nemen, er wordt goed gevoetbald door beide partijen en er ontstaan ook wat scoringskansen voor Dovo, in de 62ste  minuut schiet Stefan op doel de keeper houd de bal tegen maar bij de 2de paal staat Shurdeny om de bal er in te schieten en dat gebeurd, er werd gedacht aan buitenspel maar de scheids wijst naar de middencirkel 2-0. Er ontstaan nog grote kansen voor Zeeburgia maar Martijn keept goed en zo blijft het 2-0 voor dovo. De 3 punten blijven in Veenendaal en in de kleedkamer wordt een feestje gevierd. Nu moeten we weer keihard trainen en ons richten op de wedstrijd tegen Gvvv.