DOVO B1 heeft een valse start, 0-2 thuisnederlaag AFC Amsterdam

AFC B2

3e divisie A

5 september 2015 12:00

Elsinghorst, S.

DOVO B1 is de competitie gestart met een 0-2 thuisnederlaag tegen AFC Amsterdam B2. AFC bestaat uit voornamelijk eerstejaars B-spelers die vorig seizoen in de C1 speelden op eredivisie niveau. In een gelijk opgaande wedstrijd, met een heel hoog tempo, kwam AFC in de 24e minuut op voorsprong door een afstandsschot vanuit een afvallende bal. DOVO B1 creëerde de eerste helft wel mogelijkheden, maar tot echt grote kansen leidde dit niet. Vlak na rust kreeg een speler van DOVO de bal ongelukkig op zijn hoofd en belandde in het doel; 0-2. DOVO bleef strijden wat het waard was. Een schot van Julian Heijmans ging nog voorlangs. Jammer van de nederlaag, het waren ongelukkige tegengoals. Een gelijkspel was mogelijk geweest.