F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 33

2 mei 2015 8:30

Nick van Ojik

Woord vooraf

We speelden vandaag onze 10e wedstrijd van deze competitie tegen de nummer laatst, Hercules F3.

Voor Hercules was het ook hun 10e wedstrijd.

Hercules stond voor deze wedstrijd op 5 punten en wij op 13 punten.

We hadden in deze competitie op 28-03-2015 al in Utrecht tegen Hercules gespeeld, en toen werd het 1-4.

Derek was deze wedstrijd onze keeper.

Wij hadden deze wedstrijd geen wissels omdat Amaar en Sami niet aanwezig waren.

We mochten ons deze wedstrijd omkleden in de kleedkamer van DOVO 1.

En we mochten aantreden op het hoofdveld.

De wedstrijd

We begonnen zeer gedreven aan de wedstrijd, en in de 2e minuut leverde dat al een kans op voor Niels.

Niels schoot op het doel en de bal werd gemist door twee spelers van Hercules 1-0.

In de 6e minuut kwam via een assist van Christiaan de bal bij Niels.

Niels kapte de bal met rechts, voor zijn linker voet en haalde met links goed uit.

De keeper was kansloos 2-0.

In de tussentijd kwamen er diverse afstandsschoten van Hercules, die goed gekeerd werden door Derek.

In de 10e minuut gaf Niels een goede assist op Jens die met een mooi schot 3-0 maakte.

In de 14e minuut was er een overtreding op Christiaan, er mocht doorgespeeld worden, en Hercules scoorde een prima doelpunt 3-1.

In de 15e minuut nam Jens de hoekschop en deed de bal prima belanden op het hoofd van Christiaan.

Christiaan kopte de bal met twee verdedigers voor zich, perfect in de hoek, kansloos voor de keeper 4-1.

In de 17e minuut nam Jens weer een corner, die door Hercules ongelukkig in eigen doel werd geschoten 5-1.

In de tweede helft maakte Niels na 1 minuut al zijn verdiende hattrick, tussen twee verdedigers scoorde hij de 6-1.

We gingen goed door, en in de 6e minuut van de tweede helft  kwam via Jens de bal bij Niels die via een volley de bal prachtig inschoot 7-1.

In de tussentijd had Derek weer een aantal goede reddingen.

In de 14e minuut van de tweede helft was er een mooie aanvalsdriehoek Geffrey, Jens en afronding Niels 8-1.

In de 17e minuut van de tweede helft  kwam via een assist van Christiaan de bal bij Niels, die met een droge knal de 9-1 maakte.

In de 19e minuut van de tweede helft was het Niels die een assist gaf op Jens die via een schot de 10-1 maakte.

In de 20e minuut van de tweede helft scoorde Niels uit de kluts zijn, maar liefst, 7e doelpunt

van de wedstrijd.

Hierna werd er afgefloten.

Conclusie

We zijn dit duel goed begonnen en we bleven tot het einde van de wedstrijd goed geconcentreerd spelen, zelfs na een grote voorsprong, was er nog de honger om meer doelpunten te maken.

De tegenstander mocht dan wel een maatje te klein voor ons zijn, maar we hebben dit duel niet verslapt.

We moeten iedereen een compliment geven voor het goede spel, er waren geen zwakke plekken te zien op het veld, hulde jongens.

Hopelijk kunnen we ook onze laatste wedstrijd winnend afsluiten, en dan hebben we dit seizoen gewoon goed gepresteerd.

We zijn dit seizoen niet één keer van de mat gespeeld, zelfs niet tegen Woudenberg en Bunnik.

Wel heeft Woudenberg en Bunnik terecht punten van ons gepakt omdat we toen net iets ongelukkiger in de afronding waren, en de concentratie iets minder was.