4 - 1

FC Driebergen E6

E-pupillen zaterdag, E6, 4e klasse 50

11 april 2015 8:30

Op een prachtige halfzonnige zaterdagochtend 11 april 2015 mochten we om 8.30 uur een wedstrijd spelen tegen FC Driebergen E6. Om 8.30 uur weer geen scheidsrechter (deze keer uit de B1), dus Harold heeft de fluit maar opgepakt.

In de najaarscompetitie hebben we nog knullig verloren van deze ploeg: 4-5. Met dat idee in ons achterhoofd wilden we deze keer wel de punten thuis houden.

Redelijk vroeg in de wedstrijd kregen we al diverse kansen. Na een mooie pass stonden Jim en Rauf alleen voor de keeper van Driebergen. Helaas schoot Jim deze bal naast het doel.
NIet veel later kreeg Jim de bal weer voor gegeven en uit de draai schiet hij onhoudbaar binnen: 1-0. Veel moeilijker dan de vorige poging, maar wel veel mooier!

Halverwege de eerste helft gaf Yannick, na een prima versnelling, een mooie pass vanaf de achterlijn richting Rauf die mooi vrij stond voor het doel. Rauf schiet deze goed binnen: 2-0.

De aanval van Driebergen komt er niet echt doorheen en ze raken vaak snel de bal kwijt aan een van onze verdedigers. Één speler van Driebergen is wel af en toe gevaarlijk, maar echt dicht bij ons doel komt hij ook niet. En anders komt Noah goed zijn doel uit en onderschept dan de bal.

In de rust is iedereen best tevreden. Al hadden er al wel veel meer doelpunten gemaakt mogen worden. Jammer dat we een handvol kansen verspeelt hebben.

In de tweede helft breekt het zonnetje lekker door en krijgt ook het publiek het weer een stuk behaaglijker.

In de 38e minuut wordt de bal veroverd en wordt Yannick weggestuurd met de bal. Een tegenstander trekt aan de noodrem en Yannick wordt gelanceerd. Een flinke schaafknie is het gevolg. Iedereen is even van slag en er wordt een moment niet goed opgelet. Onze posities staan even niet zoals het hoort en van deze verwarring maakt Driebergen goed gebruik.
Eenvoudig wordt de bal richting ons doel overgetikt en ook Noah kan de bal niet meer tegenhouden: 2-1.

Na dit doelpunt beseft iedereen dat dit niet nodig was en gelijk zijn de koppies er weer goed bij. In de 42e minuut scoort Jim op aangeven van Rauf keurig de 3-1 en tegen het einde van de wedstrijd zorgt Yannick voor de eindstand 4-1.

We hebben geen problemen gehad deze wedstrijd. Er is goed samen gespeeld en hierdoor werd het een eenvoudige wedstrijd. Volgende week (tegen VRC E4) moeten we weer op deze manier spelen!