F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 33

11 april 2015 10:00

Petra van Eijkelenburg

Woord vooraf

We speelden vandaag onze 7e wedstrijd van deze competitie tegen de koploper Woudenberg F1.

Voor Woudenberg was het hun 9e wedstrijd.

Woudenberg stond voor deze wedstrijd op 17 punten en wij op 11 punten.

Als we deze wedstrijd zouden winnen dan was de spanning weer helemaal terug in deze competitie.

Op 07-02-2015  hadden we thuis in deze competitie al tegen deze ploeg gespeeld, en toen werd het 3-5, dus we waren gewaarschuwd.

Sem was deze wedstrijd onze keeper.

Bij ons was iedereen fit en aanwezig.

We speelden op kunstgras, op de mooie accommodatie van Woudenberg.

De wedstrijd

De wedstrijd begon met kansjes over en weer.

Woudenberg had een fysiek sterkere ploeg en in de 3e minuut stond er een mannetje

vrij voor Sem, en die scoorde koel 1-0.

In de 6e minuut was er een mooie aanval van onze kant, corner Niels, Jens tikje op Sami, en die scoorde met mooie omhaal de 1-1.

In de 11e minuut was het echter weer Woudenberg die voor de 2-1 zorgde.

In de 15e minuut liepen ze zelfs uit tot 3-1, weer mannetje vrij helaas.

Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft begonnen we wel scherp en goed en waren we de betere ploeg.

Na een mooie pass van Jurre werd dat in de 10e minuut van de tweede helft beloond door een mooi doelpunt van Jens 3-2.

Hierna raakten we nog de paal, zijnet van goal, maar de bal wilde er niet meer in.

Conclusie

We hebben vandaag onnodig verloren van een goede ploeg.

Woudenberg begon in de eerste helft wel heel fel maar hadden in de tweede helft hun kruit verschoten.

Helaas waren we op bepaalde momenten in de eerste helft niet scherp genoeg en lieten we de tegenstander vrij lopen.

In de tweede helft hebben we het prima gedaan.

Alleen hadden we pech in de eind-pass en/of afronding.

Laten we hier weer lering uittrekken en de volgende wedstrijd gelijk fel en geconcentreerd beginnen.

Proberen zo te beginnen zoals de tweede helft in deze wedstrijd.

Bunnik staat nu tweede en die plek willen we toch weer terug veroveren?