5 - 4

DOVO JO11-6

E-pupillen zaterdag, E6, 4e klasse 50

14 maart 2015 11:15

Op zaterdag 14 maart 2015 mochten we laat in de ochtend om 11.15 starten met de wedstrijd tegen CDW E4.

Zoals bijna gebruikelijk moeten we even in de wedstrijd komen, maar dat gebeurt meestal pas na een tegendoelpunt. Deze keer duurde dat niet lang, want na 2 minuten lag de eerste er al in. Zelfs bij een late wedstrijd staan we nog te slapen.

Jim herstelde dit goed en maakte in 5 minuten 2 doelpunten, maar de rest van de eerste helft was matig. We waren niet fel genoeg en dachten dit wel even te doen. Vooraf waren er een aantal die wisten dat CDW de twee vorige wedstrijden had verloren. Helaas zegt dat niets over het spel van de tegenstander en zij konden best voetballen. We kregen dus in de eerste helft ook nog de 2-2 en 3-2 om de oren. Één bal rolde binnen, doordat Noah over de bal dook. Dat was behoorlijk pech.

Begin van de tweede helft scoorde CDW opnieuw zeer snel en was er een gat van 3 punten ontstaan. Toch lieten we In de tweede helft wel wat meer strijd zien en even leek het erop dat wij met 1 of misschien zelfs wel met 3 punten naar huis konden.

Tim scoorde de 4-3. Bart schoot helaas een kans voor open doel over het doel heen en niet veel later maakte Yannick de gelijkmaker: 4-4.

De laatste en winnende goal viel letterlijk uit de lucht. Een bal werd bijna vanaf de achterlijn voorgegeven, maar belandde met een stuit over Noah heen in de goal. Onhoudbaar! Dit leek meer geluk dan wijsheid, maar ook die tellen.

Ondanks het late tijdstip, leken we toch nog niet helemaal wakker. We moeten goed samenspelen en vanaf het begin het koppie erbij houden!
Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Delta Sports. Daarmee hebben we nog wat goed te maken.