We speelden vandaag onze 5e wedstrijd van deze competitie tegen DVSA F1.

DVSA stond voor deze wedstrijd op 4 punten en wij op 5 punten.

We hadden ze op 07-03-2015 nog net op 4-4 kunnen houden in Amerongen.

We speelden op het hoofdveld van DOVO op kunstgras.

En de spelers mochten zich omkleden in de kleedkamer van DOVO 1.

Dirk-Jan, de vader van Niels was vandaag onze leider met als assistent de vader van Sem.

De wedstrijd

We begonnen de wedstrijd zeer gedreven en scherp net zoals in de voorgaande wedstrijden.

Het wedstrijdverloop ging over en weer.

We speelden deze wedstrijd weer goed over, en na een goede voorzet van Niels kwam de bal bij Jens en die haalde gelijk uit, helaas voor ons spatte de bal op de lat uiteen terug het veld in.

In de 7e minuut was er een hoekschop, die Christiaan bezorgde bij Jens, die gaf een prima voorzet op Niels, en die scoorde op mooie wijze de 1-0.

We verdedigden daarna goed en konden bijna tot de rust deze stand volhouden.

Echter kwam Ilse, de spits van DVSA toch nog een keer vrij voor Sem.

Ze schoot hard in, Sem kon de bal nog pareren en bijna uit de goal werken, maar deze ging er in de verre hoek helaas toch nog in 1-1.

In de tweede helft in de 3e minuut om precies te zijn kwam de bal via Sami bij Niels terecht.

Niels speelde zich mooi vrij en scoorde de 2-1.

Daarna was het werken, werken en nog eens hard werken om de voorsprong te verdedigen.

We moesten proberen om ze niet meer te laten schieten, want ze beschikten over een hard schot.

We kwamen ook nog een aantal keer (waaronder Ilse van DVSA vrij voor Sem) goed weg.

We sleepten echter de drie punten binnen.

Conclusie

We hebben als sterk collectief vandaag van een fysiek sterkere tegenstander gewonnen.

Er werd zeer goed overgespeeld, daar zit echt vooruitgang in.

Een stand van 2-2 was misschien meer op zijn plaats geweest, maar we hebben voor die 2-1 echt hard geknokt, prima jongens.

De volgende wedstrijd is tegen Hercules F3 uit.

Gewoon weer proberen om vanaf het begin weer scherp te zijn, zoals de afgelopen wedstrijden en weer proberen te winnen.

Door de goede resultaten van de afgelopen weken zijn we inmiddels opgeklommen naar de 2e plaats.