Woord vooraf

We speelden vandaag onze 4e wedstrijd van de competitie tegen Saestum F1.

Voor Saestum was het hun 5e wedstrijd.

Saestum stond voor deze wedstrijd op 6 punten en wij op 2 punten.

We hadden ze in de beker dit seizoen al ontmoet in Zeist, en toen werd het 2-1 voor

de thuisclub.

Niels kon er toen echter door een blessure nog niet bijzijn.

Bij ons was iedereen nu wel fit, en Derek was deze wedstrijd onze keeper.

Wij speelden deze wedstrijd met groene shirts.

We speelden op kunstgras.

De wedstrijd

We begonnen de wedstrijd zeer gedreven en scherp.

Dat betaalde zich in de eerste minuut al uit.

Er was in de eerste minuut een interceptie van Christiaan, en die gaf een goede pass op Niels.

Niels schoot op doel, en via de keeper van Saestum kwam de bal voor de voeten van Jens, die beheerst de bal in het goal tikte 1-0.

In de 13e minuut was er een goed samenspel tussen Niels en Sami die de bal binnen tikte 2-0.

In de 16e minuut kwam de bal via de tegenstander voor de voeten van Niels die aan een rush begon en de bal prachtig in de rechterbenedenhoek van de keeper schoot 3-0.

De 4-0 viel in de 18e minuut na een goede driehoeks aanval van Christiaan, Sami en Niels die de bal intikte.

Derek was heer en meester in het goal, en maakte een solide indruk en zorgde er in de eerste en tweede helft voor dat we op voorsprong bleven.

Alle linies op het veld werden goed bezet en stond als een huis.

In de tweede helft begonnen we iets te rustig (kwam waarschijnlijk ook door de grote voorsprong) en scoorde Saestum in de 6e minuut een doelpunt 4-1.

Hierna werden we weer wakker en pakten we de draad van de eerste helft weer op en in de 8e minuut kreeg Niels de bal van Jens en omspeelde de keeper 5-1.

De 6-1 kwam tot stand in de 10e minuut door wederom Jens.

In de 13e minuut kwam na een mooi schot van Jens de bal dichtbij de keeper, en gef Sami het laatste tikje 7-1.

Conclusie

De gedrevenheid en goede  inzet die verleden week goed zichtbaar was, zette zich in deze wedstrijd voort.

We speelden echter beter over en scoorden nu op de belangrijke momenten wel..

Toen Saestum dacht om terug in de wedstrijd te komen en ook een doelpunt maakte gingen wij weer vrolijk verder en speelden we de wedsrijd professioneel uit, klasse jongens.

Proberen dit spel vast te houden en nog meer de driehoekjes proberen te zoeken waarmee DOVO 1 in het verleden ook veel successen behaalde.