F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 33

14 februari 2015 9:00

Thijs Boonen

Woord vooraf

We speelden afgelopen zaterdag de tweede wedstrijd in de voorjaarscompetitie tegen  v.v Bunnik 73 F1.

Dit was voor ons de eerste keer dat we tegen hun speelden.

We speelden op gewoon gras.

Sem  was deze wedstrijd onze keeper.

Dirk-Jan nam de taken van Gerard, die vandaag afwezig was, erbij.

Voor de wedstrijd gaf Dirk-Jan terecht aan dat we feller moesten beginnen dan verleden week tegen Woudenberg.

We waren compleet, dus 2 wissels per keer.

De wedstrijd

We begonnen inderdaad feller aan de wedstrijd, en dat resulteerde in de 4e minuut al in de 0-1.

Jens kreeg uit een vrije trap genomen door zichzelf de bal terug, en schoot volley de bal van zo’n 16m op een prachtige wijze, diagonaal in de linker beneden hoek t.o.v. de keeper.

Wij waren de betere ploeg en dat resulteerde in de 7e minuut na een mooie aanval, in een mooi doelpunt van Amar.

Na een assist van Niels schoot Amar namelijk met buitenkant rechts op fraaie wijze, in de rechter benedenhoek t.o.v de keeper gezien 0-2.

Hierna kregen we nog meer kansen, maar Bunnik heeft er een speler bij lopen (de nummer 6) die goed inzicht heeft, en een uitstekende trap.

In de 17e minuut leverde hij een goede voorzet af die er vanaf ongeveer 11m kansloos voor Sem ingeschoten werd, 1-2.

Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft stapelden de kansen van ons zich verder op, maar schoten we tegen de paal, of kwam de eindpass niet aan, door net iets te lang wachten met de voorzet.

We hadden in die fase de wedstrijd op slot moeten gooien, maar dat gebeurde niet.

In de 9e minuut van de tweede helft was het de nummer 6 van hun die de 2-2 maakte.

Dat is een speler die net als bij ons Niels, een bal van 30m nog raak kan schieten, en die maakte op mooie wijze in de 17e minuut van een 20m de 2-2.

In de 19e minuut leken we toch nog met de winst van het veld te stappen, toen na een mooie aanval van ons, via Geffrey de bal bij Jens kwam.

Die schoot met buitenkant links, de bal diagonaal links van de keeper in de linkler benedenhoek 2-3.

Helaas ging de bal in de 21e minuut van de tweede helft er via een eigen goal van onze kant, er toch nog in 3-3.

Dit werd tevens de eindstand.

Conclusie

Er is veel beter gespeeld dan verleden week en we hebben onszelf in deze wedstrijd tekort gedaan.

Gelukkig hebben we in ieder geval ons eerste punt binnengehaald.

Gewoon zo door blijven gaan jongens, en de volgende keer de wedstrijd gewoon eerder beslissen, door eerder te passen als je medespeler er beter voor staat.