F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 33

7 februari 2015 9:35

Daan van Gestel

Woord vooraf

We speelden afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie tegen Woudenberg F1.

In de najaarscompetitie hadden we al tegen dezelfde ploeg gespeeld, en toen werd het 5-3 voor ons.

Derek was deze wedstrijd onze keeper.

Geffrey kon er deze wedstrijd niet bij zijn.

Verder was iedereen aanwezig en hadden we dus 1 wissel per keer.

De wedstrijd

We kregen in het begin van de wedstrijd al wel een kans, maar die ging net naast.

Woudenberg kreeg vlak daarna ook een kans maar die bal ging ook naast.

In de 6e minuut scoorde Woudenberg met een kopbal uit een hoekschop de 0-1.

In de 9e minuut scoorden ze uit een mooie aanval de 0-2.

Daarna kregen we nog over en weer kansen maar bleef de stand 0-2 tot de rust.

In de 2e minuut van de tweede helft ging de bal ongelukkig via een speler van ons in eigen goal 0-3.

Daarna begonnen we beter te voetballen en mocht Christiaan dichter bij Niels voetballen.

Het pakte goed uit, want binnen 2 minuten werd het 3-3!

In de 10e minuut van de tweede helft was het namelijk Niels die na een assist van Christiaan voor de fraaie 1-3 zorgde.

In dezelfde minuut was het weer Niels die met een mooi schot de 2-3 maakte.

En één minuut later schoot Jens van afstand, de keeper van Woudenberg hield de bal nog tegen, en de rebound was voor Christiaan die goed meegelopen was en die voor de 3-3 zorgde.

Daarna ging Woudenberg nog een keer aanzetten, en scoorden ze nog in de 14e en 17e minuut van de tweede helft.

En bij ons hadden we de pech dat het even net niet lukte.

Zo bleef de stand 3-5.

Conclusie

Woudenberg begon feller aan de wedstrijd en is deze keer beter met de mogelijkheden omgesprongen dan wij, en hebben terecht gewonnen.

Wij kenden wel een enorme veerkracht door een 0-3 in 2 minuten om te zetten in een 3-3 stand.

Helaas hielden we daarna niet meer onze posities en ging het toch nog fout.

Het was niet nodig geweest, want bij pressing van ons naar voren bleek Woudenberg bijzonder kwetsbaar.

Hopelijk komen we door meer wedstrijdritme weer in ons goede spel van tijdens de najaarscompetitie.