3 - 4

DOVO JO11-6

E-pupillen zaterdag, E6, 4e klasse 50

29 april 2015 19:00

Op woensdagavond 29 april 2015 om 19.00 hadden we de wedstrijd tegen FC Driebergen E6.
Het was best koud en nat, terwijl de rest van de dag het best aardig weer was. Beetje pech dus...

Beetje onwennig begonnen we aan de wedstrijd en vrij snel werd er vanuit een hoekschop gescoord door de tegenstander. We stonden verkeerd opgesteld: niemand bij de eerste paal en prompt vloog de bal tegen Noah aan en zo het doel in: 1-0.

De eerste helft verliep niet zoals het zou moeten en we hadden kennelijk ergens last van... Gelukkig profiteerde Driebergen hier niet van en vlak voor het einde van de eerste helft braken Yannick en Rauf door hun verdediging heen. Ze speelden goed over en Rauf mocht deze tweemansactie afmaken: 1-1.

Vlak na rust stond de verdediging weer te slapen, na een lange bal van de keeper. Eenvoudig werd de 2-1 gemaakt.

In de 30e minuut gingen Yannick en Rauf er weer vandoor. Echt een aanval uit het boekje en deze keer mocht Yannick binnentikken: 2-2.

Helaas ging het 5 minuten later weer mis bij de verdediging. 4 man liepen elkaar in de weg en 2 spelers van Driebergen gingen er met de bal vandoor. Die eindigde in het doel: 3-3.
Nee, toch... Dit mag gewoon niet!!!

Pas aan het einde van de wedstrijd ging Yannick door om de volle winst te pakken en dat lukte: 3-4.

Twee spannende minuten volgden, maar we speelden het goed uit. Eindsignaal en de punten toch mee naar Veenendaal!

Goed om te zien dat mooie combinaties deze avond voor de nodige doelpunten zorgden! Dat moet komende wedstrijd ook zo! Wanneer deze wedstrijd is, komt zodra dat bekend is op de site te staan. 9 mei zal het in ieder geval niet worden, want dan zijn er te veel spelers op vakantie. Ook de trainingen komende week vervallen!

Fijne vakantie voor wie gaat en voor de achterblijvers mooi weer gewenst! Het is tenslotte schoolvakantie, dus er hoeft even niets...!