8 - 5

DOVO JO11-6

E-pupillen zaterdag, E6, 4e klasse 50

25 april 2015 9:00

Het is zaterdagochtend 25 april 2015, de dag na de Koningsspelen. Om 9.00 uur beginnen we aan de wedstrijd tegen SVMM E1 in Maarn op het nieuwe hoofdveld. Het regent een beetje, maar het veld is prima.

Na binnen 1 minuut de eerste kans tegen te hebben gekregen, slaan we gelijk terug. Jim en Yannick spelen samen de counter goed uit: 1-0.

In de 7e en 12e minuut scoorde SVMM door goed te counteren. Ze wisten elkaar goed te vinden en onze verdediging was makkelijk uit te spelen: 2-1.
Net binnen het eerste kwartier maakt Bart gelijk op aangeven van Yannick. Weer een goed uitgespeeld doelpunt.

Wat er vanaf nu gebeurde is heel jammer. Er kan hier een hele lijst neergeschreven worden wat niet goed ging, maar dat doen we maar niet. Het leek erop alsof iedereen lood in de benen had. We wilden op een of andere manier niet meer voetballen...
Toch te veel energie gegeven bij de Koningsspelen en/of Jan Menting?

SVMM maakte hier graag gebruik van. Ze speelden rustig over, ze counterden en alles lukte, want ze kregen hiervoor alle ruimte. We hielpen zelfs zo goed dat we de bal in eigen doel schoten.

Pas het laatste kwartier gingen we goed voetballen en daardoor scoorden we zelf ook nog een paar doelpunten (in het goede doel).
We speelden goed over en in een goed tempo, zodat SVMM elke keer te laat was.
Bart, Aron en Amaan scoorden nog in dit kwartier. We hadden zelfs nog meer kansen, maar die gingen er helaas niet in.

Woensdagavond hebben we de volgende wedstrijd tegen FC Driebergen.. Als we dan verder gaan, zoals we vandaag het laatste kwartier hebben gespeeld, dan moet het dan helemaal goedkomen.