CDW E4

E-pupillen zaterdag, E6, 4e klasse 50

16 mei 2015 10:45

Zaterdag 16 mei 2015 mochten we om 10.45 uur spelen tegen CDW E4.
Vorige wedstrijd hadden we nog onnodig verloren van deze ploeg, dus dat moesten we thuis niet weer laten gebeuren.

Van het begin af aan waren we veel feller op de bal dan CDW en het duurde dan ook niet lang voordat de score-teller begon te lopen.
Rauf scoorde op aangeven van Yannick en niet veel later scoorde Aron de 2-0 nadat hij goed vanuit het middenveld mee naar voren was gekomen.
Na een goede doorgaan actie van Rauf, mocht hij zelf de 3-0 maken. Aan het einde van de eerste helft gaf Reinier de bal met een mooie trap naar Yannick. Hij was goed vrijgelopen en rondde mooi af: 4-0.

Dat er in de eerste helft niet nog meer gescoord werd, kwam door hun goede keeper. Wat een prachrige reddingen had deze knul.

In de rust werd er aangegeven dat er meer over de grond in de hoeken van het doel gemikt moest worden, omdat de keeper alle ballen uit de lucht prima tegenhoudt.

In de tweede helft werd hun keeper gewisseld, dus de aangegeven tips in de rust waren niet helemaal meer van toepassing.

Wat speelden we goed samen in deze helft en wat stonden Tiemen en Bart goed achterin. CDW kregen het door deze heren bijna niet voor elkaar om het laatste kwart van het veld te bereiken. Keeper Noah had eigenlijk alleen de bal als deze werd teruggespeeld op hem.

Ook aan de andere kant van het veld was het genieten, want daar was de bal het meeste te vinden.
Rauf maakte 4 doelpunten op rij en Yannick daarna ook 3. De score liep dus hard op.
De spelers van CDW werden nog aangemoedigd door de scheidsrechter om toch te proberen een tegendoelpunt te maken, maar ze kregen dit niet voor elkaar. Elke keer pakten we de bal af...

De 12-0 werd door Rauf gemaakt. Hierna pakten de invallers Stefano en Reinier ook nog hun doelpunt mee.
Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd door Yannick gemaakt. Eindstand: 15-0.

Wat een geweldige wedstrijd was dit. En hierdoor staan we toch mooi derde in de competitie. Van de kampioen VRC hebben wij als enige de verliespunten veroorzaakt: 1x gewonnen en 1x gelijk. Als we nog toernooien gaan spelen, moeten we lekker ballen, zoals we vandaag gedaan hebben! Houd de site in de gaten of we nog toernooien gaan spelen...