Serhat Koç (penalty)
26'
27'

10 januari 2015 14:30

Ook de tweede oefenwedstrijd in 2015 heeft DOVO met winst afgesloten. Op het eigen veld werd hoofdklasser Magreb'90 met 3-1 verslagen. Voor DOVO was Guido de Graaf tweemaal trefzeker. Serhat Koç pikte vanaf de strafschopstip ook zijn doelpuntje weer mee.

DOVO stond binnen 10 minuten al op voorsprong nadat Serhat Koç goed het overzicht hield en de bal breed gaf op Guido de Graaf. De Graaf had weinig moeite dit buitenkansje te verzilveren. Nog binnen het half uur wist DOVO nog tweemal het net te vinden. Een corner van Ariën Bakkenes belandde een hand van een verdediger van Magreb waarna de scheidsrechter de bal op de stip legde. Serhat Koç schoot de toegekende strafschop onhoudbar achter Rick Groenhard.

Nog geen minuut later was het opnieuw raak. Een voorzet van Saïd Echargui werd bij de tweede paal prima binnengekopt door opnieuw Guido de Graaf. De tweede helft stond in het teken van, net als tegen De Merino's,  vele wissels. Uiteindelijk waren het de gasten die nog wisten te scoren. Ook zij kregen een strafschop die door Jaouad Bellahsan feilloos benut werd.