B-junioren zaterdag, B2, 2e klasse 13

6 december 2014 10:30

DOVO B2 naar de kampioenspoule

Algemene informatie vooraf:

Inmiddels compleet fitte selectie. Geen bijzonderheden. Laatste competitiewedstrijd dit jaar. Maximaal nog twee wedstrijden eventueel door de KNVB in te plannen in de oude najaars competitie. Dus bij winst vandaag zelfs dan niet meer in te halen aangezien de voorsprong 8 punten bedraagt.

Onderstaand verslag is een copy van het verslag welke Jan de Haan heeft gemaakt.

DOVO B2 heeft zaterdag 6 december met een indrukwekkende lijst van maar liefst 11 wedstrijden en 33 punten een stap richting promotie naar de eerste klasse gezet. Er moest wel eerst gewonnen worden van V.V.Z.’49 B2 en dat bleek achteraf een moeilijke opgave.
De rood-witte brigade van Trainer/Coach Ab Tahiri en assistent Trainer/Coach Ab van Ojik en Team Manager Evert van Manen kwam maar stroef uit de startblokken.
Combinaties liepen niet en het veld werd niet echt breed gehouden. VVZ’49 kwam zelfs op een 1-0 voorsprong,waar een enorme dekkingsfout aan vooraf ging. Gelukkig werd er voor rust een gelijkmaker genoteerd en konden het technisch duo Ab & Ab  in de rust alle registers opentrekken om de heren weer aan het denken te zetten! Na rust kreeg DOVO B2 een penalty nadat onze spits onder uit werd geduwd. Kaya Peters voltrok het vonnis en DOVO geloofde er weer in. Langzaam aan bouwde DOVO B2 de voorsprong uit en werd het uiteindelijk een 1-4 overwinning voor onze B2. Na de winterstop zal DOVO B2 worden ingedeeld in de zogenaamde kampioenspoule met als inzet een plaats in de eerste klasse en het “toegangsbewijs” werd dus op een zonnige zaterdagmorgen in Soest tegen VVZ’49 B2 binnen gesleept.
Gefeliciteerd Spelers/Trainers/Coaches en begeleiders en veel succes in die kampioenspoule !

Op Teamfoto:

Vlnr: Stefan van Soest,Aron Veldhuizen,Matthijs van Manen,Achraf El Khoulati,Sam van Schuppen,Tim Lodder,Trainer/Coach Ab van Ojik,Rogier Mennink,Teammanager Evert van Manen,Geurt Henken,Matthijn van Herk,Menno van Manen,Kaya Peters,Wietse Kommerie,Marnix van Dijk,Sander Koevoet,Omar El Azami,Trainer/Coach Ab Tahiri