We kregen het verzoek van Valleivogels F1 om een vriendschappelijk duel tegen ons te spelen.
Ze speelden dit seizoen eerst in de 3e klasse, maar doordat ze een maatje te groot waren voor deze klasse mogen ze nu hun kunsten vertonen in de 2e klasse.

Amar was er helaas niet bij zodat we de gehele wedstrijd één wissel hadden.
Derek stond deze wedstrijd in de goal.
Scheidsrechter was wederom de vader van Geffrey.

De wedstrijd:

In het begin ging de wedstrijd gelijk op, echter in de 9e minuut was het Valleivogels die de openingsgoal maakte.
In de 12e minuut kwam er een mooie aanval die via Christiaan-Jens-Niels en uiteindelijk Christiaan, die goed doorgelopen was, de 1-1 maakte.
In de 17e minuut scoorde Niels de 2-1, dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft viel in de 4e minuut via een mooie schuiver, net buiten bereik van onze keeper, de 2-2.
Tussen de 6e en de 9e minuut van de tweede helft scoorden we via Sami(2x) en Niels(mooie lob) de 5-2.
De 6-2 viel in de laatste minuut via Sami (een mooie hattrick) via een assist van Jens.

Conclusie:

We kwamen ondanks een achterstand toch weer goed terug in de wedstrijd, dat is knap.
Alle linies speelden goed georganiseerd.
Verder werkten we heel goed voor elkaar, en bleven we rustig zoeken naar de goal.
Met de keepers, Derek en Sem die elke wedstrijd afwisselend hun mannetje staan in de goal hebben we een luxe probleem.
Volgende week spelen we voor de beker, hopelijk kunnen we deze lijn voortzetten.