We speelden vandaag voor de competitie tegen Jonathan F3.

Zij stonden voor deze wedstrijd één plaats hoger op de ranglijst dan wij.

Het doelsaldo lag voor deze wedstrijd bijna gelijk, bij ons 24 voor 14 tegen,

bij Jonathan  19 voor en 14 tegen.

Bij ons was iedereen fit, dus 2 wissels per keer, en Sem was dit keer onze keeper.

Bij winst en een doelsaldo van +3 konden we koploper worden, zo vertelde Gerard

aan de ouders, voor de wedstrijd.

De wedstrijd

De wedstrijd begon bij ons direct goed en na 1 minuut en een assist van Jens liep Niels als het ware de bal over de doellijn van Jonathan 0-1.

Dit was natuurlijk een droomstart.

Daarna kwamen er een serie goede kansen van onze kant en raakten we een drietal keer de paal.

In de 16e minuut werd er op een fraaie wijze gescoord door Jonathan 1-1.

Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft gingen we weer verder met ons goede spel, en in de 7e minuut van de tweede helft was het Jens na een assist van Christiaan die de 1-2 (een schuiver onder de

keeper door) maakte.

Een minuut later zorgde Jens na een assist van Sami op fraaie wijze (knal van afstand hoog in doel) voor de 1-3.

In de 13e minuut van de tweede helft scoorde Sami, op aangeven van Jens, met een mooie lob over de keeper de 1-4.

Verder raakten we nog een aantal keer de paal en lat.

Conclusie

Deze wedstrijd werd weer met degelijk spel gespeeld.

Jonathan kreeg bijna geen kansen, verdienste van iedereen.

Verder hadden we deze wedstrijd ook maar zo met 1-10 kunnen winnen als we iets meer geluk gehad hadden.

Op het veld werken we met z’n allen voor elkaar.

Als er iemand een keer een mindere wedstrijd speelt, is er altijd wel weer een ander die het beste in zichzelf naar boven brengt en het weer compenseerd.

Zo hebben wij een team dat over alle linies goede voetballers en harde werkers heeft staan.

Op naar de topper tegen IJsselmeervogels F2.