DOVO door goede tweede helft naar ruime winst

Roy Bakkenes (schot)
81'
84'

4 november 2014 20:00

DOVO heeft de oefenwedstrijd tegen de zaterdagtak van Roda '46 met 4-0 gewonnen. Na een zwakke eerste helft waarin veel fout ging kwamen de rooien op slag van rust wel op voorsprong. Een goede tweede helft bepaalde de eindstand uiteindelijk op 4-0.

Vlak voor rust zag Guido de Graaf zijn schot achter de Leusdense doelman ploffen en bracht daarmee DOVO op voorsprong. Na het invallen van de rappe Erik van de Putte was DOVO ontzettend dreigend. Van de Putte bekroonde zijn goede invalbeurt direct met een treffer. Een voorzet op maat van Leon Toonen schoot hij onhoudbaar binnen.

Roy Bakkenes liet ook zien over een prima schot te beschikken. Vanaf randje zestien joeg hij de bal de kruising in Uiteindelijke was het Van de Putte die vlak voor het einde van de wedstrijd zijn aantal zou verdubbelen. Een corner van Yannick Cornelisz wist hij op prachtige wijze bij de eerste paal het doel in de werken.