Verlengde Sportlaan 5
3905AE
VEENENDAAL
tel. 0318-512060

Op een regenachtig Panhuis voltrok zich hoofdzakelijk eenrichtingsverkeer, waarbij DVS ’33 Ermelo het overwegend betere spel vertoonden. Het was echter DOVO dat genadeloos toesloeg in de slotfase van de wedstrijd en zich, dankzij doelpunten van Nick de Bondt en Mohamed el Kharbachi, knap naar een 2-0 overwinning vocht.

In de eerste helft domineerde DVS '33, maar slaagde er niet in om grote kansen te creëren. De grootste dreiging kwam van een bal van Lars van Wetering, die hoog over het doel van Nick van den Dam vloog. Aan de zijde van DOVO zag Guido van Dijk een schot of voorzet voorlangs gaan, nadat Mohamed el Kharbachi een teenlengte te kort kwam om de bal binnen te tikken.

In de tweede helft tekenden zich meer kansen af. Jorick Priem probeerde met links doelman Nick van den Dam in de verre hoek te verschalken, maar een uitstekende reflex van de betrouwbare doelman voorkwam een tegendoelpunt. Niet veel later dook de doelman opnieuw naar die hoek, ditmaal op het schot van Nicky van Hilten, dat net naast ging.

Desondanks was het DOVO tien minuten voor het eindsignaal keihard toesloeg. Een uitglijder van Roland Baas bezorgde Nick de Bondt de bal. De verdediger rukte op, ontving de bal na een harde inspeelpass op Chris Verheul terug, om deze vervolgens met veel precisie over Dean Bredewolt te stiften.

Vanaf dat moment voerde DVS '33 Ermelo de druk verder op, maar DOVO gaf geen krimp en bleef overeind. In de absolute slotfase ontving Matthijs van Nispen een weggewerkte bal van Nadir Achahbar. De middenvelder stormde op met Chris Verheul en Mohamed el Kharbachi aan zijn zijde. Eerstgenoemde ontving de bal, probeerde de doelman in de verre hoek te passeren, waarna Dean Bredewolt de bal in de voeten van Mohamed el Kharbachi bokste. Met een krachtige, lage schuiver schoot laatstgenoemde de bal in de verre hoek en DOVO naar een 2-0 overwinning!