We speelden vandaag voor de competitie tegen Woudenberg F1.

Zij stonden voor deze wedstrijd één plaats lager op de ranglijst dan wij.

Het doelsaldo lag voor deze wedstrijd bijna gelijk, bij ons 19 voor 11 tegen,

bij Woudenberg 18voor en 12 tegen.

Bij ons was iedereen fit, dus 2 wissels per keer, en Derek was dit keer onze keeper.

De wedstrijd

De wedstrijd begon met een licht voordeel voor Woudenberg.

Er waren lange, stevige jongens bij en ze kwamen bij ons gevaarlijk voor de goal, maar het leverde mede door goed keeperswerk van Derek nog geen doelpunt op.

Vooral een kopbal van Woudenberg werd uitstekend gepakt door Derek.

In de 16e minuut zette Christiaan samen met Niels  een aanval op maar schoot jammer genoeg op de paal .

In dezelfde minuut scoorde Niels met zijn kenmerk, een boogbal, van zo’n 14 meter de mooie 1-0.

In de 17e minuut kwam de bal via Niels bij de keeper van Woudenberg,daarna werd de bal niet goed uitverdedigd en pikte Christiaan de bal op, hij liet de hoge bal één stuiteren en schoot toen, op mooie wijze diagonaal met een lob, in de hoek over de keeper heen 2-0.

Daarna volgde er weer een schitterende redding van Derek, die ons de voorsprong liet behouden.

In de 21e minuut kwam uit een corner de bal bij Niels die een mooie assist gaf op Christiaan, deze bedacht zich niet en schoot met een geplaatste schuiver, in de linker beneden hoek, de 3-0 binnen.

In de 23e minuut gaf Christiaan een mooi steekballetje op Sami, en deze scoorde in de linker bovenhoek op mooie wijze de 4-0.

Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft kreeg Woudenberg weer kansen maar scoorden nog niet.

In de 12e minuut van de tweede helft scoorde Sami schitterend uit een corner, rechtstreeks, de 5-0.

In de 17e minuut van de tweede helft scoorde Woudenberg  na een corner de 5-1.

In de 18e minuut van de tweede helft kon de nr.4 van hun zo door onze verdediging heen lopen en scoorde op fraaie wijze de 5-2.

In de 21e minuut van de tweede helft kregen we nog, na een handsbal van onze kant, de 5-3 tegen uit een penaltie.

Conclusie

Woudenberg heeft goed gespeeld tot de 16m, gelukkig hadden ze niet zoveel goede afmakers.

Wij scoorden op de belangrijke momenten wel, mooie goals overigens..

Na de 5-0 gaven we de drie goals te gemakkelijk weg, aandachtspuntje voor de volgende keer.

Als de organisatie bij ons goed staat en iedereen zijn positie houdt, of in overleg ruilt met iemand anders, zodat de positie wel bezet blijft, loopt het goed.

Na de 5-0 ook geen hoogstandjes proberen uit te voeren op belangrijke posities.

Als er overgespeeld wordt met snelle combinaties zijn we echt gevaarlijk.

Ook onze trainingen worden steeds serieuzer en scherper, dat zag je tot de 5-0 terug in het veld.

Verder prima jongens, op naar Jonathan F3.