Menno van Manen

Woord vooraf

We speelden voor de beker tegen FC Driebergen F2.

Zij spelen in de 1e klasse van de competitie, dus 1 klasse hoger dan wij.

Ze hebben in de competitie wel alles verloren, 8 doelpunten voor en 29 doelpunten tegen gehad.

Bij ons was iedereen fit, dus 2 wissels per keer, en Sem was dit keer onze keeper.

De wedstrijd

De wedstrijd was nog maar 2 minuten gespeeld, of we kregen al een doelpunt tegen, uit een corner.

Bij deze corner stonden 3 spelers van Fc Driebergen helemaal vrij, dus 0-1.

Hierna kregen we wel iets meer kansjes, maar het was toch weer de tegenstander die in de 13e

minuut met een droge knal voor de 0-2 zorgde.

In dezelfde minuut kreeg Jens de bal, na een assist van Niels, en dacht vanaf 20m laat ik het maar eens proberen.

De doelpoging werd beloond met een schitterend doelpunt in de linkerbovenhoek (vanaf hun keeper gezien) 1-2.

Dit was tevens de ruststand.

Na rust kwamen we nog een keer goed weg toen de tegenstander tegen de paal schoot.

In de 35e minuut scoorde Sami na een assist van Niels de verdiende 2-2.

Conclusie

We hebben wel eens betere wedstrijden gespeeld.

Toch zijn er wel positieve punten bijvoorbeeld dat we wel veerkracht tonen, en na een 0-2 achterstand toch nog de 2-2 maken.

Het was gewoon een stugge tegenstander met een paar fysiek sterke jongens erin.

De 2-2 is wel verdiend op basis van de verhoudingen in het veld.

De eerste helft waren hun nog beter, de tweede helft wij.

Wel kwamen er vandaag te weinig goede voorzetten bij onze spitsen, dat was jammer.