Cas Snijders (intikker)
34'

F-pupillen, F1, Groep 1 65

15 november 2014 9:30

Zaterdag moesten we op bezoek bij de buren voor de derde wedstrijd in de bekerpoule. GVVV F1 had er 1 gewonnen en 1 verloren en wij hadden de eerste 2 wedstrijden gewonnen. Gelijkspel was genoeg, maar we wilden graag winnen bij de buren.

In de wedstrijdbespreking de jongens gevraagd wat ze vandaag vooral zouden moeten doen en het is mooi om te horen dat ze al precies weten wat belangrijk is. Goed overspelen, goed vrijlopen en durf en mannetje uit te pingelen.

De eerste helft begon eigenlijk prima. We speelden goed over, speelden veel op de helft van GVVV en kregen de eerste kansen. Toch duurde het nog even voordat de 0-1 erin lag, We kregen enorm veel hoekschoppen omdat de verdediging van GVVV het vaak niet meer wist en de bal maar over de achterlijn knalde. Uit 1 van de corners viel de 0-1. Niet veel laterkregen we weer een corner, de bal werd echter goed weggewerkt en er was even twijfel bij DOVO wie de bal zou pakken. De aanvaller van GVVV twijfelde echter niet en ging er als een haas vandoor...Net even te snel voor onze verdediging kon hij de bal langs de keeper schuiven voor de 1-1.

Al nel gingen we weer verder waar we al mee bezig waren: aanvallen! En niet zo zuinig ook. De 1-2 viel uit een mooie aanval over links. Een speler van GVVV veranderde de bal nog net van richting en die viel in hun eigen goal. De 1-3 viel uit een mooie pass door het midden en de 4-1 kwam uit een aanval over rechts. Mooi om te zien dat we het hele veld goed gebruiken.

RUST: In de rust de jongens erop gewezen dat als ze goed zouden blijven overspelen er nog wel meer doelpunten zouden kunnen vallen.

Tweede helft. De tweede helft was een stukje minder dan de eerste helft. Je merkte dat de jongens het eigenlijk wel geloofden. Spannend was het niet en dat ging het ook niet meer worden. We speelden weer veel op de helft van GVVV maar waren niet zo zuiver meer bij het overspelen. SOms gingen we pingelen waar we beter konden overspelen en soms gingen ze juist nog een keer overspelen terwijl ze prima konden schieten. We scoorden nog wel de 1-5 en de 1-6 maar daar bleef het bij.

Al met al een prima overwinning met weinig kansen voor de tegenpartij.

Door in de beker en volgende week weer competitie!