6 - 0

GVVV E4

E-pupillen zaterdag, E6, 4e klasse 27

8 november 2014 8:30

Zaterdag 8 november stond in de vroege ochtend de wedstrijd tegen GVVV E4 op het programma. De zon scheen lekker, maar stond te laag om daar als publiek op het veld van te mogen genieten. Voor de spelers was dit juist wel prettig, want die hadden er nu geen last van.

De eerste 10 minuten bood GVVV goed tegenstand, maar na het eerste doelpunt was dit wel anders. Yannick kreeg de bal en dribbelde de bal richting doel en werd hierbij uiteraard gehinderd door de tegenstande. Hij kon nog net op tijd met zijn grote teen een geplaatst puntertje geven. De bal ging precies onder de keeper door in het rechteronderhoekje het doel in.
4 minuten later was het invaller Tim die op aangeven van Amaan hard binnenschoot: 2-0

De rest van de eerste helft creeerden beide ploegen te weinig kansen en deed de verdediging van beide ploegen waar voor zijn. De ruststand was dus 2-0.

Begin van de 2e helft gingen we zeer goed van start en zetten we goed druk.
Tim brak als eerste door de verdediging heen en schoot de 3-0 binnen. 2 minuten later was het Yannick die op aangeven van Jim de 4-0 maakte en weer 2 minuten later schoot Yannick van afstand en wist Jim deze bal het laatste zetje te geven: 5-0.
De wedstrijd was gespeeld.

GVVV hield hierna een tijd lang goed stand en wisten hun kansen steeds niet af te maken of onze verdediging onderschepte op tijd de bal.

Pas in de 58e minuut was het Yannick die profiteerde van een foute uittrap van de keeper van GVVV en strafte dit goed af: 6-0.
Dit was tevens de eindstand.

We hebben goed gevoetbald en niets weggegeven. Complimenten aan de verdediging en de keeper! Volgende week weer deze tegenstander, maar dan op het veld van GVVV en dan voor de beker. Als we dan weer zo spelen, komt het helemaal goed.