Longa '30 A1

A-junioren zaterdag, A1, 4e divisie F

8 november 2014 15:00

Sierhuis, H.E.J.

Vandaag was Longa’30 onze tegenstander. Na het afgelopen weekend waar we de periode titel niet wisten te veroveren konden we het dit weekend weer een beetje goed maken door te winnen.

De wedstrijd begon en van onze kant zagen we al snel dat longa’30 niet was gekomen om te voetballen ze bleven op eigenhelft staan en lieten ons het spel maken. Af en toe was er een keer druk naar voor, maar dat leverde voor hun niks op.Van de kant van DOVO was het de bal rond spelen achterin en de wisselpas te geven naar de zijkanten van het veld en in de 15e minuut was Nick degene die de ploeg op een 1-0 voorsprong bracht na een goede individuele actie.

Ondanks de vele ruimte die er was bleven we rustig aan de bal en waren we degene die genoeg geduld hadden om te wachten op de juiste momenten en die kwam er in de 24e minuut weer werd onze rechtsbuiten Nick gevonden die met een goede actie een voorzet gaf en Arjan kon afmaken 2-0. Toen ging het heel snel het werd 2 minuten later door een zeer goede individuele actie van Joren keihard binnen schoot in de korte hoek 3-0. 1 Minuut later was er weer een doelpunt van achteruit werd de wisselpas weer op Nick geven die hem goed meenam in zijn aanname en met weer een goede actie binnen kon schieten 4-0.

Bij Longa’30 hadden ze er al geen zin meer in en de koppies gingen hangen waarna wij weer 1 minuut na de 4-0 ook de 5-0 maakte we via ons eigenwapen met de ingooi van Wesley die in de 16 terecht kwam bij Dani die zelf mooi afmaakte. DOVO bleef rustig aan de bal en elke keer vonden we elkaar met een paar mooie combinaties in de 32e minuut was daar alweer de 6-0 van Arjan.Toen kwam er voor Longa’30 een hoogtepuntje van de middag DOVO die zoals altijd de hele wedstrijd druk probeert te zetten ging deze keer niet helemaal goed en de rest verdediging stond ook niet zoals die hoorde te staan waardoor we een tegen doelpunt kregen 6-1 39e minuut.

De tweede helft was 10 minuten oud en daar was Wesley die er met een mooie actie aan vooraf 7-1 van maakte 55e minuut. 5 Minuten later kwam ok de 8-1 weer op de naam van Wesley die met een nog mooiere actie dan de eerste de bal in de verre hoek krulde.We bleven rustig voetbal spelen en speelde de bal mooi rond waar in de 85e minuut de 9-1 werd gemaakt door Arjan. In de 86e minuut was het gelijk weer raak Derek maakte de 10-1.
Een goede wedstrijd van de kant van DOVO die de hele wedstrijd met goed en mooi veldspel elke keer elkaar wisten te vinden waardoor de doelpunten vielen, De eerste 3 punten in de nieuwe periode zijn binnen en op naar de volgende 3!