C-junioren zaterdag, C1, 3e divisie B

1 november 2014 11:00

Sierhuis, H.E.J.

Algemeen wedstrijdbeeld eerste helft:

De eerste 10 minuten gaat de wedstrijd redelijk gelijk op. Houten heeft wel de wat betere kansen dan DOVO, maar op dat moment is er nog geen team dat de boven-/ onderliggende partij is. Na deze periode verliest DOVO grip en krijgt het een doelpunt tegen van Houten C1. Na dit doelpunt is het voornamelijk Houten C1 dat de klok slaat. DOVO verstopt zich, gat reactief voetbal spelen en vergeet dat ze zelf ook kunnen voetballen. Het duurt echter nog een tijdje voordat dit ook door Houten bestraft wordt. Vlak voor rust zijn het een serie van individuele fouten die vervolgens de 0-2 en de 0-3 op het scorebord doen laten verschijnen.

Algemeen wedstrijdbeeld tweede helft:

Met deze 0-3 op he scorebord is de wedstrijd vaak al wel gespeeld en kun je alleen nog keihard samen knokken om ten eerste de uitslag niet hoger uit te laten vallen en ten tweede eventueel nog wat in te lopen. Beide teams komen weer redelijk gelijkwaardig het veld op, maar Houten weet weer na 10 minuten het net te vinden waardoor de onoverbrugbare 0-4 op het scorebord komt. DOVO weet in de laatste 20/25 minuten nog wel twee keer te scoren op een goede wijze, waardoor de score 2-4 wordt. In de blessuretijd weet Houten nog de 2-5 te maken en is de wedstrijd helemaal klaar.

De tweede helft was in ieder geval meer beleving en strijd in zich, waardoor de tweede helft gelijk werd. Met een zelfde inzet in de eerste helft hadden we een andere uitslag kunnen neerzetten.