6 - 3

DOVO 5

Mannen zaterdag, 5, 4e klasse 14

25 oktober 2014 13:15

Nadat Dovo 5 op 0-1 en 0-2 kwam door doelpunten van Jaco de Wit en Niels van der Schee, wist Driebergen nog tegen te scoren voor rust.
Kort na rust zag de scheidsrechter zijn kans schoon om de thuisploeg een penalty te geven. 2-2. Daarna ging Driebergen vooruit voetballen en liep Dovo de tegengestelde richting in.
Nadat Driebergen op 4-2 was gekomen, wist Jaco de Wit (de man van de wedstrijd) een vrije trap te verzilveren. Een aansluitingstreffer?
Lang duurde de hoop op een gelijkmaker niet. Driebergen wist door beter voetbal de voorsprong uit te bouwen naar een eindstand van 6-3.
Met een slecht gevoel en zonder punten ging Dovo 5 huiswaarts. Een deel van het team had zich helemaal kapot gewerkt, maar zag dat helaas niet in een collectieve vechtlust terugkomen.
Op naar de volgende wedstrijd, thuis tegen Roda '46 3.