33'
38'

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 10

25 oktober 2014 8:30

Vandaag, zaterdag 25 oktober, speelden we weer voor de competitie. Dit keer kwam SO Soest F1 op bezoek. Soest stond in de middenmoot, wat gewonnen, gelijk en ook een keer verloren. Toen de tegenstander het veld op kwam viel het wel op dat er weer een paar grote jongens bij zaten. Ook de keeper was al knap lang. Soest had geen wissels ivm met vakantie en blessures, dat was wel jammer voor ze. Wij waren zoals alle wedstrijden tot nu weer helemaal compleet.

De wedstrijd: Vanaf de aftrap lieten jullie zien dat jullie er vol voor zouden gaan. Meteen naar voren om de bal af te pakken en de verdedigers liepen goed mee met hun tegenstanders. Al snel scoorden we de 1-0 uit een mooie aanval over links. De 2-0 was ook een mooie aanval, maar dan over rechts. Na 10 minuten stonden we al met 4-0 voor en leek de wedstrijd beslist. Met mooi voetbal en goede, uitgespeelde kansen scoorden we voor rust nog 1 keer. 5-0 met de rust.

RUST: In de rust aan de jongens gevraagd hoe ze het vonden gaan en de mannen waren wel tevreden. Ze speelden goed over, liepen goed vrij en pingelden hun tegenstander uit. Dat vonden wij nou ook, lekker zo door gaan...

Tweede helft: In de tweede helft hetzelfde beeld, DOVO was in de aanval en Soest verdedigde met hand en tand. Complimenten voor Soest die echt keihard hebben geknokt met het hele team. In de tweede helft scoorden we nog 3 keer. De einduitslag kwam daarmee op 8-0 voor DOVO. Wederom een goede wedstrijd met prachtig voetbal.

Na afloop waren alle ouders het erover eens, de tegenstander had een blauwe kaart verdiend. Super sportief gevoetbald en als team voor elkaar gewerkt. De eerste blauwe kaart van het seizoen gaat dus naar SO Soest F1. Complimenten!

Jongens bedankt voor weer een schitterende pot voetbal!