VRC 1

60'
Patrick Rebergen (penalty)

7 oktober 2014 20:00

DOVO heeft de oefenwedstrijd tegen VRC met 2-1 gewonnen! Op het eigen veld werd met een 0-0 stand de rust opgezocht. Jeroen Vrolijk voorkwam met enkele fraaie reddingen een treffer van de gasten. Aan de andere kant was Guido de Graaf dicht bij een treffer maar hij zag zijn inzet tot corner verwerkt worden. In de tweede helft bezorgde Erik van de Putte met twee treffers DOVO de winst.

Vijf minuten na de rust werd Van de Putte de diepte ingestuurd. De aanvaller omspeelde de doelman en schoot de bal in het lege doel. Ruim tien minuten later was de stand alweer gelijk. Stefan van Leeuwen werd binnen de zestien naar de grond gewerkt en kreeg een strafschop. Aanvoerder Patrick Rebergen liet Jeroen Vrolijk vanaf elf meter kansloos.

Twintig minuten voor tijd besliste Van de Putte met zijn tweede van de avond de wedstrijd. Oog in oog met de doelman bleef hij opnieuw koel en schoof de bal binnen!