Op 18 oktober 2014 mochten we aantreden voor de beker tegen Jonathan F2.
Ze hadden de eerste wedstrijd met 3-1 verloren van FC Driebergen F2.
Wij hadden de eerste bekerwedstrijd nipt met 2-1 verloren van Saestrum F1.

De wedstrijd

We begonnen de wedstrijd zeer fel en gedreven.
Jens kon een aantal keren over links goed doorkomen en dat leverde ons al wat kansen op.
In de 3e minuut was het Niels die de bal veroverde van de tegenstander binnen hun 16m gebied en op fraaie wijze diagnaal in de kruising schoot 1-0.
In de 20e minuut kwamen we goed weg doordat een speler van Jonathan de bal verkeerd op het hoofd kreeg en net naast kopte.

In de 2e helft kregen we na 8 minuten een strafschop mee nadat er een overtreding werd gemaakt op Amar.
Deze ging echter helaas net naast, en zo bleef het nog 1-0.
In de 13e minuut van de tweede helft ging de bal er via Amar, na een hoekschop van Christiaan, in de goal 2-0.
In de 14e minuut scoorde Jonathan door niet goed wegwerken van de bal van onze kant, toch de 2-1.

Hierna ging Jonathan er toch weer in geloven en kregen ze toch nog kansen.
In de 20e minuut van de tweede helft kwamen we toch onder de druk vandaan door een snelle counteraanval via Christiaan naar Niels.
Niels scoorde op mooie wijze door een lob over de keeper 3-1.
In de laatste minuut kwam er toch nog een goal van Jonathan  via een kopbal van Jonathan 3-2.

Conclusie

De wedstrijd lieten we toch nog spannend worden.
Het belangrijkste is echter de 3 punten.
Door de gunstige uitslag van FC Driebergen F2 - Saestrum F1 1-1, staan we 1 punt
achter deze 2 ploegen en zijn we weer terug in de race.