0 - 4

DOVO JO11-6

E-pupillen zaterdag, E6, 4e klasse 27

4 oktober 2014 9:15

Om 9.15 mochten we in de mooie ochtendzon een wedstrijd spelen tegen VVA '71 E2.
We waren ruim op tijd, behalve de shirtjes, dus die werden nog even snel opgehaald. Gelukkig dat Achterberg niet al te ver weg ligt. De shirtjes waren er dan ook ruim op tijd.

In de eerste helft werd er goed overgespeeld, de vrije man gezocht en gevonden. Rauf (fijn dat je er weer bij was na je ongeluk) kwam mooi vrij links voor het doel en tikte de bal fraai tussen de benen van de keeper waarna de bal het doel in rolde..
Tien minuten later werd Rauf weer aangespeeld en kon hij na een mooie kapbeweging en een aantal dribbels aanleggen voor de 0-2. De keeper verwachte een voorzet, maar werd door Rauf verrast, doordat Rauf de bal de korte hoek liet indraaien. Buiten bereik van de keeper.

In de rust konden de complimenten worden gegeven door Reinier en Harold: "Zo doorgaan mannen!"

In de tweede helft gingen we op dezelfde manier verder. Na een doelpoging van Yannick die de keeper wegsloeg, scoorde Luuk de 0-3 uit deze bal.

Later in de tweede helft kreeg VVA meer de voet tegen de bal, waardoor we meer de bal kwijtraakten. Daan, Tiemen, Luuk, Aron en Bart stonden goed en konden diverse ballen wegwerken of weer naar voren spelen. Als de spelers van VVA er toch doorheen kwamen, dan staat Noah nog in het doel om de kansen te stoppen.

Yannick maakte nog de 0-4 door een mooie dribbelactie vanaf links en ramde de bal onhoudbaar in het net achter de keeper.

Sommigen van ons kregen uiteindelijk weer last van hun conditie. Het blijft altijd hard werken tegen 2e jaars E spelers. Zij zijn tenslotte een stuk groter en fysieker.
Echt in gevaar zijn we niet gekomen. Noah had aan het einde van de wedstrijd nog een superredding uit de kruising. Wat kun jij mooi vliegen, Noah!

Een mooie wedstrijd, met opnieuw geen tegendoelpunten. Hoe lang gaan we dat nog volhouden?