Bericht van overlijden van ons lid en vrijwilliger Henk Westendorp

12 januari 2022 20:30


Op 11 januari ontvingen we geheel onverwacht het bericht van overlijden van ons trouwe lid en vrijwilliger Henk Westendorp. Henk was net aan een nieuwe fase in zijn leven begonnen. Hij was een paar weken geleden bewust vervroegd met pensioen gegaan. En was van plan om volop van die nieuwe fase in zijn leven te gaan genieten. Henk heeft slechts de leeftijd van 65 jaar mogen bereiken.

Henk was al actief als vrijwilliger, maar werd in 2002 ook lid van DOVO. Hij zette zich voor onze club vele jaren in als vrijwilliger achter de bar. Henk was de spil bij DOVO bij het opstarten van de activiteiten op zaterdagmorgen. Hij opende iedere zaterdagmorgen voor dag en dauw de kantine. Om daarna een bardienst te draaien en iedereen in de vroege uurtjes al van een heerlijk bakje koffie te voorzien. Vervolgens stond Henk ’s middags weer een paar uur als gastheer achter de bar.     

Henk was zeer betrokken bij DOVO. Op zaterdagmiddag zocht hij de gezelligheid ook op aan de andere kant van de bar. Om daar samen met onder andere zijn maatje Jan Limbeek zelf ook een drankje te doen en de wedstrijden van ons eerste team te bekijken. 

Henk vervulde zijn rol achter de bar op een voor DOVO waardige wijze. Een sympathieke en sociale man. En een zeer klantvriendelijke gastheer in onze kantine. Voor zijn grote inzet en de wijze waarop hij zijn rol invulling gaf, werd Henk in 2019 door het bestuur beloond met een benoeming tot vrijwilliger van het jaar.

We zijn trots op Henk en wat hij als vrijwilliger voor DOVO heeft gedaan. We zullen hem bij DOVO missen. En niet alleen als vrijwilliger, maar ook als mens.

Wij wensen zijn vrouw Ineke en de kinderen Luc en Eva heel veel sterkte toe.

 

Namens het bestuur en leden van vv DOVO,

Bert Septer, voorzitter  
Rouwcirculaire Dhr. H.J.M. Westendorp     
Henk1.JPG
Henk2.JPG

 

Delen