Nieuws vanuit het hoofdbestuur

Reminder: Uitnodiging en agenda Algemene Ledenvergadering

31 mei 12:15  Het bestuur van DOVO nodigt alle leden van DOVO uit voor het online bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op maandag 14 juni 2021. De Algemene Ledenvergadering begint om 20:00 uur en zal online plaatsvinden. meer »


Introductie bestuurssecretariaat

23 september 15:30  Enkele maanden geleden is er binnen het bestuur het idee opgevat om een bestuurssecretariaat te vormen. Hierbij worden er vooral secretariële werkzaamheden uitgevoerd ter ondersteuning van het volledige bestuur. Op dit moment hebben we dit secretariaat vormgegeven en we introduceren het bestuurssecretariaat dan ook graag bij jullie. meer »

1911x gelezen

Dico Harteman stelt zich voor

18 juli 9:15  Sinds 15 juni 2020 mag ik mijzelf, na de Algemene Ledenvergadering, bestuurslid Commerciële Zaken en Vicevoorzitter van de mooiste voetbalvereniging van Nederland noemen. Wij zijn DOVO en daar wil ik graag, de komende jaren, mijn steentje aan bijdragen en ervoor zorgen dat het belang van voetbalvereniging DOVO altijd voorop blijft staan. meer »

2860x gelezen

Nieuwe kandidaat bestuursleden

5 juni 14:00  Het bestuur van DOVO heeft de afgelopen periode gesprekken gevoerd met meerdere kandidaten voor functies binnen het bestuur. Op dit moment zijn er vijf nieuwe kandidaten die willen aansluiten bij het bestuur en met een zesde kandidaat wordt nog gesproken.meer »

3435x gelezen

Jan Venneman stopt per 15 juni met zijn taken als bestuurslid

5 juni 8:15  Een verschil van inzicht over het te voeren beleid ligt ten grondslag aan het neerleggen van de bestuurlijke taken door Jan Venneman. Jan heeft in het afgelopen jaar veel taken opgepakt. In juni 2019 begon Jan in de functie van bestuurslid Commercie. meer »

1335x gelezen

Algemene Leden Vergadering (ALV)

11 mei 20:30  Het bestuur van DOVO nodigt alle leden van DOVO uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op maandag 15 juni 2020. De Algemene Ledenvergadering begint om 20:00 uur. De vergadering zal online plaatsvinden, manier van registreren vind u aan het einde van de agenda.meer »

1484x gelezen

Contributie

26 maart 20:00  In deze tijd waarin het verenigingsleven als gevolg van het Coronavirus stil ligt lopen de kosten voor een groot deel gewoon door. De inkomsten zijn in deze periode echter een stuk minder. Met name het wegvallen van de horeca inkomsten zijn een grote tegenvaller ten opzichte van de verenigingsbegroting. meer »

1276x gelezen

(video)boodschap voorzitter DOVO met betrekking tot coronacrisis

21 maart 21:00  Lees hier de uitgeschreven tekst van de (video)boodschap van de voorzitter van DOVO vanavond. Daarnaast kunt u de boodschap bekijken via ons YouTubekanaal. meer »

1852x gelezen

Nieuwe structuur FSD

18 maart 20:00  DOVO maakt de nieuwe structuur van de FSD (stichting Financiële Steun DOVO) waaronder ook de voormalige Technische Commissie valt bekend. Deze structuur wijkt op een aantal punten af van de vorige structuur, hiermee hopen DOVO, Business Club de Heuvelrug en de FSD zelf een toekomstbestendige en professionele structuur neergezet te hebben. meer »

1352x gelezen

DOVO en G.V.V.V. keuren incident sterk af

25 februari 16:30  Voetbalverenigingen DOVO en G.V.V.V. nemen afstand van de ongeregeldheden op de parkeergelegenheid tussen de twee sportcomplexen in.meer »

1280x gelezen

DOVO heeft aangifte gedaan van vermissing van geld

10 januari 19:00  DOVO heeft op de Algemene Leden Vergadering (ALV 6 januari) meegedeeld dat er een bedrag van rond de 70.000,- euro is verdwenen over een periode van drie jaar. In de pers is dit inmiddels breed uitgemeten. Dat er geld is verdwenen is een feit, hiervan heeft DOVO aangifte gedaan. Dit is bij de politie in onderzoek en zolang dit onderzoek loopt kan DOVO daar geen uitspraken over doen.meer »

2207x gelezen

Grote clubactie succes!

23 december 20:30  Tijdens de Wild Winter Kermis werd het bedrag dat opgehaald is met de Grote Clubactie bekendgemaakt. € 3.630,- is er opgehaald door de jeugd van DOVO. meer »

1431x gelezen

Toespraak - Vrijwilligersborrel

20 december 18:30  Donderdag 19 december was de vrijwilligersborrel bij DOVO. Tijdens deze avond, die speciaal is georganiseerd voor de vrijwilligers, sprak Jan Willem de Groot de volgende woorden tot onze vrijwilligers: meer »

1580x gelezen

ALV verplaatst naar 6 januari

30 november 10:30  De ALV van 9 december zal uitgesteld moeten worden naar 6 januari. De reden voor dit uitstel is dat bij de penningmeesters nog niet alle onderliggende cijfers binnen zijn die nodig zijn om te komen tot een volledig jaarrekening. Het gevolg hiervan is dat er, door de accountant, nog geen goedkeuring gegeven kan worden op de jaarrekening. De aanlevering van de jaarrekening aan de KNVB zal door dit uitstel niet in gevaar komen, de aanlevering dient te geschieden voor 15 januari. meer »

1809x gelezen

Scott Calderwood nieuwe trainer DOVO

29 november 19:00  Met het aanstellen van Scott Calderwood heeft DOVO een waardig opvolger gevonden voor Gert Kruys. "We hebben Scott leren kennen als een gepassioneerd en communicatief vaardige trainer. Hij is resultaatgericht en weet wat hem bij DOVO te doen staat. Wij zijn ervan overtuigd dat Scott past in het beeld dat wij hebben van een trainer die ons kan helpen om in ieder geval in de derde divisie te blijven." aldus voorzitter van DOVO en lid van de Technische Commissie Jan Willem de Groot. meer »

5878x gelezen

Patrick Loenen breekt, nog voor hij begint, met DOVO

26 november 7:30  De tijdelijke Technische Commissie kreeg ook deze week slecht nieuws te verwerken. De inkt van de handtekening onder het contract van de nieuwe trainer Patrick Loenen was nog niet droog of de nieuwe trainer geeft aan de samenwerking met DOVO niet te zien zitten. De basis van een contract is vertrouwen, daar waar dit vertrouwen ontbreekt lijkt de basis voor de samenwerking die uit een contract voort moet komen niet aanwezig te zijn. Patrick Loenen geeft aan niet zeker te zijn van de uitwerking van de afspraken die hij met de oude technische commissie heeft gemaakt en hoe de nieuwe technische commissie hieraan vorm zal geven.meer »

2094x gelezen

Technische Commissie DOVO legt haar functie neer

20 november 21:45  Wim van de Bosch, Peter van den Top en Henne Oostermeijer hebben unaniem besloten hun functie per direct neer te leggen bij de Technische Commissie van DOVO 1 en de FSD. Peter van den Top evalueert het functioneren van de FSD. "Als vrijwilligers hebben wij geprobeerd een zo goed mogelijk eerste elftal te formeren binnen de mogelijkheden, grenzen en ambities van de club. Je ziet het beleid dat wij hebben voorgestaan, de visie, de resultaten in het verleden en dan weet je gewoon dat wij dit met de beste intenties hebben gedaan."meer »

3586x gelezen

DOVO kondigt vertrek Gert Kruys aan

18 november 18:45  DOVO en Gert Kruys hebben aangegeven dat zij per direct de samenwerking zullen stoppen. De 2-6 nederlaag tegen Excelsior '31 was voor het eerste elftal, de trainer en de club een zware teleurstelling. Het is de vierde nederlaag op rij en in de pers wordt al opgetekend dat het anders moet. De eerste stap hierin is het stoppen van de samenwerking tussen trainer en club. meer »

5146x gelezen

DOVO is op zoek naar een nieuwe secretaris

27 oktober 19:15  Na het plotselinge vertrek van secretaris Peter Robbertsen heeft DOVO een vacature voor een nieuwe secretaris. De secretaris heeft een belangrijke sleutelpositie binnen het bestuur van een voetbalvereniging, daarnaast is het één van de drie vaste functies binnen het dagelijks bestuur. Het dagelijks bestuur is onderdeel van het algemeen bestuur en heeft als taak om er zorg voor te dragen dat de voetbalsport in teamverband kan worden beoefend. Het dagelijks bestuur heeft daarbij de dagelijkse leiding over de vereniging. meer »

1161x gelezen

ALV verplaatst

22 oktober 15:45  Zoals een aantal van jullie al heeft gezien in de agenda, heeft het bestuur van DOVO besloten de Algemene Leden Vergadering te verplaatsen van maandag 28 oktober naar maandag 9 december.meer »


Peter Robbertsen legt per direct zijn functie als secretaris neer

14 oktober 13:00  Op 13 oktober heeft Peter Robbertsen aangegeven per direct zijn functie als secretaris neer te leggen. Er is sprake van een verschil in inzicht over het gevoerde beleid rondom het aanstellen van de nieuwe horecamanager en het bijbehorende horecateam. meer »

1700x gelezen

Bob van de Weerdhof nieuwe horecamanager DOVO

4 oktober 11:00  Het Bestuur is blij jullie de vooraankondiging te doen dat in de persoon van Bob van de Weerdhof de nieuwe horecamanager is gevonden.meer »

2396x gelezen

Overlijden Aart van de Weerd (update 08-10-2019)

3 oktober 15:00  Het bestuur van v.v. DOVO heeft vanmorgen kennisgenomen van het zeer droevige bericht van het plotseling overlijden van Aart van de Weerd. meer »

4551x gelezen

DOVO Gala 2019 op 15 november!

9 september 18:30  Na twee fantastische gala's is het tijd voor iets anders! Dit jaar op 15 november 2019 vindt het DOVO GALA plaats als Casual Edition. Dit betekent een nieuwe dresscode, een nieuwe locatie en vooral een ander programma! Loop lekker de hele avond van zaal naar zaal en laat u verrassen door het entertainment en lekkere gerechten. meer »

1766x gelezen

Contractverlengingen hoofdsponsoren DOVO

7 september 14:15  Onlangs verlengden alle drie de hoofdsponsoren van vv DOVO hun contract. Vandaag bedanken Robin Koelewijn en Jan Willem de Groot, voorzitters van respectievelijk Businessclub De Heuvelrug en v.v. DOVO, de hoofdsponsoren met deze verlenging. Ze doen dat zoals u kunt zien op de middenstip. meer »

2950x gelezen

Voorzitter Jan Willem de Groot stelt zich niet herkiesbaar voor nieuwe bestuursperiode

29 augustus 22:00  DOVO voorzitter Jan Willem de Groot zal zich tijdens de Algemene Ledenvergadering op 28 oktober 2019 niet herkiesbaar stellen.meer »

2693x gelezen

DOVO zoekt een enthousiaste horeca manager

28 augustus 12:00  Die structureert, professionaliseert en een ontspannen sfeer creëert Als horeca manager bestaan je werkzaamheden uit het plannen, aansturen en coördineren van het serveren van de drank en het voedsel van en bij de voetbalvereniging DOVO. meer »

3873x gelezen

Maandag, dinsdag en woensdag alleen pinnen!

19 augustus 16:00  Gaat DOVO ook de keuze maken om alleen nog cashless betalingen toe te staan? Vanaf 1 september a.s. is het in ieder geval op de maandag, dinsdag en woensdagen alleen nog maar betalen met de pinpas!meer »

2317x gelezen

Overlijden Gijsbert van Schuppen

18 juni 9:00  Het bestuur van v.v. DOVO heeft afgelopen dagen kennis genomen van het droevige bericht van het overlijden op 14 juni 2019 van Gijsbert van Schuppen.meer »

2554x gelezen

Hoofdsponsoren verlengen contract

12 juni 17:00  Hoofd- en shirtsponsor Rabobank Vallei en Rijn blijft ook de komende 3 jaar op de borst van het shirt van DOVO prijken. Ook hoofdsponsoren VSTelecom en CMC Groep verlengden hun contract met 1 jaar. meer »

1594x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief