SteDoCo te sterk voor DOVO

16 april 2023 14:30

Jeroen van den Berg

De altijd lastige uitwedstrijd in Hoornaar tegen SteDoCo heeft DOVO met 2-0 verloren. De thuisclub verdeelde de treffers keurig over beide helften. Tien minuten voor rust was Joran Schröder het eindstation van een uitgespeelde aanval. Na rust schoot Danny van Haaren de bal in de verre hoek, waarmee hij de eindstand op 2-0 bepaalde.

Komende week staat bij DOVO in het teken van het 90-jarig jubileum. De wedstrijd tegen Sparta Nijkerk begint daarom volgende week zaterdag 22 april om 16:30 uur. Het feestprogramma van deze week kunt u hier lezen.