DOVO pakt in slotfase volle buit tegen Barendrecht

25 september 2022 16:00

Jeroen van den Berg

DOVO heeft goede zaken gedaan een week voor dé derby. Op eigen veld werd Barendrecht met 3-1 verslagen. De ploeg van Florian Wolf moest diep gaan maar zag daar in de slotminuten de beloning voor. Nadat Guido van Dijk in de eerste helft voor de openingstreffer tekende, kwamen de gasten amper 10 minuten later weer langszij. In de tweede helft ging het op en neer en zagen beide ploegen een strafschop mis gaan. Timo Pluk schoot in de slotminuten DOVO uit een vrije trap op voorsprong. Diep in blessuretijd maakte invaller Nick Hak aan alle onzekerheid een einde door de 3-1 binnen te schuiven.