DOVO ziet in slot overwinning uit handen glippen

16 maart 2022 15:00

Jeroen van den Berg

Tot minuut 93 leek het erop dat DOVO 3 punten ging bijschrijven. Een ongelukkig moment zorgde er diep in blessuretijd voor dat DOVO slechts een punt overhield aan het treffen met Harkemase Boys. Na een vroege achterstand wist DOVO door doelpunten van Matthijs van Nispen en Lion Kalentjev de achterstand om te buigen. De gasten kwamen voor rust echter weer langszij. Twintig minuten voor tijd was het Nick Hak die na een prachtige actie schitterend af wist te ronden. In de slotfase kreeg DOVO alsnog de deksel op de neus en zag het een 3-3 eindstand op het scorebord staan. berichtlengte binnen ClubTv575 / 825