DOVO in slotfase onderuit tegen Excelsior ‘31

12 februari 2022 21:30

Jeroen van den Berg

DOVO heeft vlak voor tijd een nederlaag tegen Excelsior ’31 moeten slikken. Lang leek er niets aan de hand en was een 0-0 eindstand het meest logische resultaat. Toch gingen de gasten er in de slotfase nog met een 0-2 overwinning vandoor. Invaller Sander Thomas schoot de ploeg uit Rijssen 3 minuten voor tijd uit een vrije trap op voorsprong. Nadat DOVO vol op zoek ging naar de gelijkmaker kreeg DOVO in de 96e minuut ook de tweede treffer van de middag binnen. Givan Werkhoven was het eindstation van de aanval.

Zondag volgt de samenvatting op ons Youtube-kanaal.