DOVO kan geen vuist maken in Woerden

26 september 2020 19:15

Jeroen van den Berg

DOVO heeft de uitwedstrijd bij Sportlust ’46 met 2-0 verloren. Op sportpark Cromwijck wist DOVO niet het niveau van vorige week te halen. Na een vroege achterstand door een treffer van Mark van der Weijden, probeerde DOVO wel maar kon het initiatief niet naar zich toetrekken.

Vlak na rust liet Jeroen Vrolijk zien de grootste tegenstander van Sportlust te zijn. Nadat hij in de eerste helft al een inzet van Van der Weijden tot corner wist te verwerken. Kwam hij nu als winnaar uit de bus bij een makkelijk gegeven strafschop. De strafschop van Van der Weijden keerde hij knap. Ook daarna was het Vrolijk die zich opnieuw liet zien. Nu mocht Van der Weijden wederom alleen op hem afgaan. Vrolijk plukte de bal uitstekend van zijn voet.

In de slotfase wist Zakaria Issarti een Woerdense counter vlijmscherp af te ronden. In de verre hoek was Vrolijk deze keer wel kansloos.

Bekijk hier de foto's door Anja van der Laan.