DOVO wint oefenwedstrijd bij Hoogland

12 augustus 2020 11:30

Jeroen van den Berg

DOVO heeft de oefenwedstrijd tegen zondag derde divisionist Hoogland gewonnen. Op Sportpark Langenoord werd er met 2-3 gewonnen.

De wedstrijd was net een kwartier oud toen de thuisploeg op voorsprong kwam. Lang duurde het niet voordat DOVO weer langszij kwam. Een afgeslagen corner werd opnieuw ingebracht en Simon van Zeelst liet met een kopbal de doelman kansloos. Nog geen 10 minuten later was het opnieuw raak voor DOVO. Nick de Bondt, vanavond spelend met een rouwband vanwege het overlijden van zijn geliefde opa, gaf een scherpe voorzet welke door een verdediger van Hoogland in eigen doel gewerkt werd.

Vijf minuten voor rust trok Hoogland de stand vanaf de strafschopstip weer gelijk. Jeroen Vrolijk had net daarvoor zijn ploeg te behoeden voor de gelijkmaker. Een aanvaller van Hoogland probeerde de doelman met een lob te verschalken, welke werd gepakt door Vrolijk.

In de tweede helft werd er veelvuldig gewisseld. Ruim tien minuten voor tijd bekroonde Gino Dix zich tot matchwinner. De invaller schatte een voorzet van Youri Roseboom uitstekend in en schoot DOVO op 2-3 wat tevens de eindstand zou zijn.

Zaterdag oefent DOVO opnieuw. In Veenendaal is dan de kersverse hoofdklasser Scherpenzeel de tegenstander.

Foto's met dank aan: Voetbal Vader