Dames

Sponsoren van de Dames MO19-1

19 december 10:00  Al enige tijd zien jullie de dames van de MO19-1 in fraai gesponsorde kleding rondlopen, maar wie zijn nu de sponsoren!meer »

1169x gelezen

Installeer vandaag nog de Voetbal.nl app!

21 augustus 10:45  Voetbal.nl zou standaard op de telefoon van iedere voetballer en supporter geïnstalleerd moeten staan. De app en website van Voetbal.nl zijn steeds belangrijker geworden voor de leden van een voetbalclub zoals DOVO. Niet alleen kun je zien welke wedstrijden er gespeeld worden, maar ook de trainingen, oefenwedstrijden, veldindelingen en nog veel meer is er in terug te vinden. Daarnaast is het ook de bron van informatie voor de club als het gaat om telefoonnummers, e-mailadressen van de leden en de pasfoto voor je digitale spelerspas. Nieuw in de app is, dat er ook berichten gestuurd kunnen worden vanuit de vereniging naar haar leden en dat vrijwilligerstaken via Voetbal.nl gepland kunnen worden. meer »

4159x gelezen

DOVO Vrouwen 1 - Het negende Picnic Team van de Week!

13 november 15:00  De foto zegt genoeg, gewoon een leuk stel vrouwen bij elkaar! Ze hadden na de eerste competitiewedstrijd al meer punten bij elkaar dan tijdens het gehele vorige seizoen. Dat mag gevierd worden!meer »

2148x gelezen

Nieuwe trainer DOVO-dames 1

13 juni 21:00  Jacco Drost zal vanaf komend seizoen dames 1 gaan leiden. Jacco is bij DOVO al jaren betrokken bij de jeugd. Afgelopen jaren als trainer van de JO13-1, daarvoor ook verschillende meisjeselftallen. meer »

3658x gelezen

Pupil van de Week: Jolijn van de Pol

24 april 9:00  Afgelopen zaterdag 21 april, was Jolijn van de Pol uit DOVO MO11-1 tijdens de wedstrijd DOVO - ASWH. Deze dag stond in het teken van het Vrouwenvoetbal. Hier het verslag van hoe Jolijn deze dag heeft beleefd.meer »

3022x gelezen

Zaterdag 21 april is het Vrouwenvoetbaldag

16 april 15:00  Zaterdag 21 april heeft de KNVB weer uitgeroepen tot Vrouwenvoetbaldag, en die laten we bij Voetbalvereniging DOVO niet ongezien voorbij gaan!meer »

1949x gelezen

Nieuwe coördinatoren vrouwen/meisjes voetbal

25 september 14:00  Per direct nemen maar liefst drie dames de taak van vrouwen/meisjes coördinator op zich. Liza, Natasja en Anne stellen zich graag even aan u voor.meer »

5003x gelezen

Trainen op velden DOVO

13 augustus 16:30  Vanaf 14 augustus is het voor selectieteams mogelijk om weer te trainen. Voor niet-selectieteam is dit vanaf 21 augustus. De trainingen van de jongste jeugd beginnen op 6 september weer, de CIOS-studenten zijn er dan ook weer! Veel trainplezier!

3050x gelezen

KNVB introduceert nieuwe wedstrijdvormen Pupillen

8 mei 20:15  Het amateurvoetbal start vanaf het seizoen 2017/’18 met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Kinderen van zeven tot twaalf jaar gaan wedstrijden spelen op kleinere veldjes en in kleinere teams, waardoor ze vaker aan de bal komen en meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Dit draagt bij aan het spelplezier en de ontwikkeling van ieder kind op elk niveau.meer »

4328x gelezen

Dames gezocht

2 april 22:30  Binnen DOVO is er voor volgend seizoen plaats voor wat extra dames! Ben je enthousiast om bij DOVO te komen voetballen en ben je ouder dan 18 jaar, neem dan contact op via dames@dovo.nl !

6371x gelezen

Ga naar archief