Jeugd - Voetbalvereniging DOVO Veenendaal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd

De voetbaltrainers komen naar DOVO

22 september 12:30  Alle zes de voetbaltrainers uit de TV-serie De Voetbaltrainer zijn vrijdag 29 september te gast in de kantine bij DOVO. In een decor alle Veronica Inside zal gespreksleider Henri Drost met de mannen in gesprek gaan. Deze avond is voor alle belangstellenden vanaf 19.30 uur gratis bij te wonen. U bent door de Sponsorgroep DOVO van harte uitgenodigd!meer »

1068x gelezen

Verslag pupil van de week

20 september 21:00  Op zaterdag 16 september was Pepijn Hamerpagt, speler van DOVO JO8-ROOD. Pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - Staphorst. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd? Lees dan hier zijn verslag:meer »

184x gelezen

Presentatiegids 2023-2024

15 september 12:45  Vanaf heden is de nieuwe DOVO-presentatiegids weer verschenen. Dit prachtige magazine ligt verspreid in de kantine, bestuurskamer, in de Businessclub en voor het wedstrijdsecretariaat. De presentatie is gratis mee te nemen.meer »

577x gelezen

Verslag pupil van de week

5 september 16:00  Op zaterdag 2 september was Valerie de Jong, speelster van DOVO MO10-2. Pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - ODIN'59. Wil je weten hoe zij de wedstrijd heeft beleefd? Lees dan hier haar verslag:meer »

243x gelezen

Met onze hele club naar Vitesse!

29 augustus 10:15  Als Partnerclub van Vitesse mogen wij voor een vriendenprijsje naar Vitesse vs AZ, op zondag 3 september om 16:45 uur. meer »

552x gelezen

Voetbalvereniging DOVO doet weer mee aan Rabo ClubSupport actie!

21 augustus 11:00  Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeert de Rabobank graag in clubs en verenigingen. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs.meer »

288x gelezen

Ophalen ledenpassen en teamkleding

9 augustus 8:15  Het seizoen 2023-2024 staat weer op het punt van beginnen. Over 2 weken gaan de scholen weer beginnen en starten ook alle trainingen weer bij DOVO.meer »

1573x gelezen

NOODOPROEP: DOVO komt handen tekort!

3 augustus 11:15  Het nieuwe voetbalseizoen 2023–2024 staat op het punt van beginnen. DOVO gaat met meer dan 70 teams de competitie in. Dat is mooi, maar…dat gaat niet vanzelf. Om dit organisatorisch allemaal goed te laten verlopen, hebben we meer handjes nodig. Niet over een jaar, niet over een maand, nee nu!meer »

2108x gelezen

Trainen en openingstijden kantine tijdens zomerstop

27 juni 11:15  Vanaf maandag 3 juli tot maandag 31 juli kan er enkel alleen nog maar op donderdagavonden op de kunstgrasvelden worden getraind. Het kleedkamergebouw is dicht en er is ook geen ballenuitgifte. meer »

1832x gelezen

Unieke belevenis in Stadion van Heracles Almelo voor DOVO JO12-1!

17 juni 21:45  In het weekend van vrijdag 2 juni tot en met zondag 4 juni waren de mannen van DOVO JO12-1 te vinden in het Oosten van Nederland. De mannen en begeleiding waren namelijk het gehele weekend te vinden bij Landal Twenhaarsveld in Holten en namen deel aan het Internationale toernooi in het Stadion van Heracles Almelomeer »

721x gelezen

Koop nu jubileumloten voor nieuwbouw kantine!

11 juni 21:00  Ter ere van ons 90-jarig jubileum organiseren wij als voetbalvereniging DOVO een jubileumloterij met meer dan 80 mooie prijzen. De opbrengsten gaan zoals eerder aangegeven naar onze aparte spaarpot ten behoeve van de realisatie van de nieuwe kantine. We verwachten de komende maanden onze plannen omtrent de nieuwe kantine te kunnen gaan ontvouwen. meer »

731x gelezen

Voorlopige teamindelingen DOVO seizoen 2023/2024

8 juni 8:45  De indeling van de teams van DOVO staan vanaf vandaag op de website vermeld. Dit is opnieuw met de grootste zorg gedaan en uitgevoerd. Kijk snel in welk team je komend seizoen mag voetballen!meer »

3439x gelezen

Dag der Kampioenen & 90's party

7 juni 16:15  Nu het seizoen bijna ten einde is gekomen, zetten we nog een keer alle kampioenen in het zonnetje. Maar dat betekent niet dat dat deze dag alleen voor hen bedoeld is. Er zijn diverse activiteiten en vertier voor de jeugd en voor de "oudere en nog oudere jeugd ;)" een feestje op het terras in 90's stijl. IEDEREEN is welkom om het seizoen uit te luiden. DJ Mix it, DJ Mix it! 🔴⚪🎧🕺🏻💃

1642x gelezen

vv DOVO verlengt status van KNVB Regionale Jeugdopleiding!

3 juni 6:00  We zijn trots om te kunnen melden dat de KNVB de certificering Regionale Jeugdopleiding van vv DOVO met 3 jaar heeft verlengd! Deze certificering betreft een keurmerk dat de KNVB in samenwerking met NMC Bright heeft opgesteld onder de naam Kwaliteit & Performance Programma voor jeugdopleidingen. Doel van dit programma is de kwaliteit van jeugdopleidingen te waarborgen en te verbeteren.meer »

1115x gelezen

Verslag pupil van de week

30 mei 6:45  Op zaterdag 27 mei was Axel Mater, speler van DOVO JO11-4. pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - ter Leede. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd? Lees dan hier zijn verslag:meer »

442x gelezen

Inzameling van de kledingtassen

28 mei 14:00  Het seizoen loopt wat de competitie betreft ten einde. Sommige teams spelen nog toernooien maar toch kijken wij alweer naar de zomerstop en willen wij alle teamtassen weer retour ontvangen. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat we voor de start van het nieuwe seizoen alles weer op orde is.meer »

288x gelezen

Grasvelden en trainingstrook DOVO gaan sluiten

25 mei 8:15  Vanaf maandag 5 juni aanstaande mag er geen gebruik meer worden gemaakt van de grasvelden en de trainingsstrook, dit heeft te maken met het jaarlijkse onderhoud van onze grasvelden. De grasvelden en de trainingstrook mogen circa 10 weken niet betreden worden. Dit betekent dus dat er op de grasvelden 4 & 6 en op de trainingstrook vanaf maandag 5 juni geen trainingen of wedstrijden mogen plaatsvinden!meer »

314x gelezen

DOVO's Derde Helft XXL

24 mei 18:30  Laatste competitiewedstrijd Zon op het terras, drankje in de hand, potje voetbal kijken... Lekker man, niks mis mee. Tot zaterdagmeer »

1563x gelezen

Promotie vv DOVO O13-1 naar AV/BVO competitie

21 mei 20:30  De O13-1 heeft afgelopen zaterdag een zeer succesvol seizoen afgesloten met promotie naar de competitie met Betaald Voetbal Organisaties. De laatste wedstrijd in de 1e divisie (het hoogste amateurniveau) werd in het Brabantse Bavel met 1-3 gewonnen van rkvv JEKA. Door deze overwinning kwam het team van trainer Mark van Dalem op de welverdiende 4e plaats terecht, wat promotie naar de AV/BVO Divisie 3 betekent.meer »

872x gelezen

DOVO 90 jaar!

23 april 14:30  90 jaar geleden richtte een groep vrienden uit de omgeving van de Gortstraat/Rozenstraat/Davidsplein/straat, een voetbalclub op D.V.O. (Door Vrienden Opgericht). Een club die erg gebonden was aan de wijk waaruit het ontstond. Het eerste veld was een stukje grond aan de Rozenstraat(waar nu de Boxal staat). Vrij snel werd er verhuisd naar de Dahliastraat (daar waar nu een speelpleintje is gevestigd). In 1937 werd noodgedwongen een O(Ons) toegevoegd en werd het DOVO.meer »

1905x gelezen

Jubileumdag DOVO jeugd groot succes!

21 april 8:45  Wat was het een schitterende dag. Niet alleen het weer was heerlijk. Met de zon erbij ziet alles er nog vrolijker uit, maar de sport- en spelactiviteiten vielen ook goed in de smaak.meer »

581x gelezen

Verslag pupil van de week

14 april 12:45  Op zaterdag 8 april was Gijs van Loon, speler van DOVO JO8-5, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - HSV Hoek. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd? Lees dan hier zijn verslag:meer »

353x gelezen

Jubileummiddag voor de DOVO-jeugd

13 april 10:15  Het volgende DOVO-feestje komt eraan. In de week van 17 t/m 23 april wordt het jubileum van DOVO gevierd. Woensdag 19 april is als dag gekozen voor de jeugd t/m 15 jaar. Deze dag zal bestaan uit sport- en spelactiviteiten op het terrein van DOVO. meer »

623x gelezen

Business Borrel met gastspreker Andy van der Meijde

12 april 20:30  Op 18 april vindt er een speciale businessborrel in de businesshome plaats ter ere van het 90-jarige jubileum van DOVO, georganiseerd in samenwerking met de SGD. De inloop start om 17.30 uur voor leden van de businessclub en vanaf 19:33 uur zijn ook alle DOVO-leden van harte welkom in de feesttent voor wat al een gezellige avond belooft te worden, maar deze keer zal het extra bijzonder zijn!meer »

752x gelezen

Gezocht: Pubquizzers voor de Jubileumweek Pubquiz XXL

5 april 21:00  In de jubileumweek organiseren wij, als voetbalvereniging DOVO, op vrijdagavond 21 april een grootse Pubquiz XXL. Deze Pubquiz XXL, met veel gezelligheid en entertainment, zal in onze feesttent plaatsvinden waarbij ook nog eens prachtige prijzen zijn te winnen. De avond zal ook worden opgefleurd door verrassende en tot de verbeelding sprekende playbackacts van een aantal van onze leden.meer »

705x gelezen

Vrijdag 7 april 2023: HatchTech Tournament bij Voetbalvereniging DOVO

2 april 20:00  Veenendaal Op Goede Vrijdag 7 april aanstaande vindt het (inter-) nationale Hatchtech Tournament bij voetbalvereniging DOVO in Veenendaal plaats. De toegang tot dit prachtige toernooi is uiteraard gratis. Kom dus allemaal kijken en genieten van de (inter-) nationale jeugdploegen die gaan strijden voor de eer en het winnen van deze nieuwe editie van het HatchTech Tournament.meer »

1170x gelezen

Verslag pupil van de week

29 maart 22:00  25 maart 2023 staat al lang op de agenda. DOVO-GVVV de panhuisderby. Door de Grote Clubactie ben ik ingeloot om pupil te zijn. Echt een super prijs om te winnen. Dus jongens en meisjes veel loten verkopen de volgende keer!! Dan maak je kans om pupil te worden. 23 maart donderdagavond was er al een mooi spektakel. Om het eerste team te supporten en succes te wensen. Met veel vuurwerk. meer »

373x gelezen

Diverse jeugdtrainers voor voetbaljaargang 2023-24 bekend. UPDATE

28 maart 20:30  DOVO heeft voor komend seizoen inmiddels voor een aantal selectieteams al diverse trainers vast weten te leggen. We gaan een aantal nieuwe gezichten verwelkomen op de club en er zijn ook diverse trainers die aangegeven hebben ook komend seizoen actief te zijn bij DOVO. De assistent-trainers zullen bekend worden als de team-indelingen voor iedereen duidelijk zijn. meer »

886x gelezen

Dinsdag 21 maart: Panhuisderby rewind

15 maart 12:45  Zaterdag 25 maart is het weer zover: de Panhuisderby staat dan weer op het programma! In ons jubileumjaar is het leuk om eens terug te kijken op de meest legendarische wedstrijden tegen GVVV. De twee beslissingswedstrijden om het kampioenschap in 1991 én de wedstrijd in 1999 waarin de titel tegen de buren in de wacht werd gesleept, ten koste van Hoek.meer »

2559x gelezen

Verslag pupil van de week

6 maart 17:15  Op zaterdag 4 maart was Max Matena-Staal, speler van DOVO JO12-3, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - FC Rijnvogels. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd? Lees dan hier zijn verslag:meer »

302x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief