Jeugd

Teamkleding inleveren

21 mei 9:00  Het seizoen loopt wat de competitie betreft ten einde en we hebben gelukkig weer een jaar veel wedstrijden mogen spelen. Maar toch komt nu de tijd voor de zomerstop, dus hoog tijd dus om jullie te ‘verlossen’ van de teamtassen en eventuele materialen. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat we voor de start van het nieuwe seizoen alles weer op orde is.meer »

168x gelezen

Nick de Bondt geslaagd voor cursus UEFA C

20 mei 8:15  Nick heeft dit seizoen met succes de cursus UEFA C afgerond. vv DOVO is enthousiast dat eigen leden zich willen ontwikkelen en faciliteert dit graag. Nick heeft zijn stage afgelegd bij de O14-1 van vv DOVO. Gedurende dit traject werd hij begeleid (en geprikkeld) door Niels Visser. meer »

274x gelezen

GEZOCHT: Enthousiaste trainer voor Vrouwen 1

13 mei 11:45  DOVO is voor het seizoen 2022/2023 op zoek naar een ervaren, gemotiveerde en een ambitieuze trainer voor Vrouwen 1. Kijk eens naar de omschrijving van de vacature of neem gerust eens contact op voor meer informatie. dames@dovo.lmeer »

256x gelezen

Verslag pupil van de week

13 mei 6:45  Op zaterdag 7 mei was Luca de Vries, speler van DOVO JO10-5, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - Ter Leede. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd lees dan hier zijn verslag:meer »

241x gelezen

Kantine 4 mei gesloten

4 mei 14:30  Vanavond, 4 mei, zal in verband met de jaarlijkse dodenherdenking de kantine gesloten zijn. We rekenen op jullie begrip hiervoor.

182x gelezen

Verkeerssituatie DOVO

30 april 7:00  DOVO is de komende periode alleen te bereiken vanaf de Rondweg - Pionier. Door werkzaamheden aan het riool is de Wiekslag ter hoogte van sportpark het Panhuis/Boomvalk afgesloten. De werkzaamheden op de Wiekslag zullen tot zeker 20 mei duren.meer »

472x gelezen

Team Tantum bij DOVO-toernooi!

28 april 16:15  Op woensdag 4 mei 2022 wordt er bij voetbalvereniging DOVO het Zonnenberg Red Lions toernooi georganiseerd voor alle jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar (voor leden en niet-leden). Of je nu goed bent in voetballen of je bent net begonnen, iedereen is welkom! meer »

272x gelezen

Finale DISC Factor schoolvoetbal toernooi

25 april 19:45  De Veense scholen hebben in totaal 7 spelrondes tegen elkaar gestreden. De kwartfinales, halve finales zijn gespeeld en de finalisten zijn bekend. Lees hier wie er op Koningsdag tegen elkaar gaan spelen. Mocht je meer hebben met het spelen van online voetbal, dan is er op Koningsnacht ook een finale.meer »

423x gelezen

Kees Kosterman nieuwe hoofdtrainer vv DOVO O23-1

25 april 19:30  vv DOVO is trots te kunnen aankondigen dat Kees Kosterman komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer wordt van vv DOVO O23-1. Kees Kosterman brengt een ruime ervaring in het trainersvak met zich mee. Hij was als trainer o.a. actief bij HDS, Elinkwijk, VRC en SVL. Ook bij vv DOVO heeft hij in het verleden de O19-1 onder zijn hoede gehad.meer »

1418x gelezen

Mark van Dalem nieuwe hoofdtrainer vv DOVO O13-1

23 april 10:45  vv DOVO heeft voor komend seizoen Mark van Dalem als nieuwe hoofdtrainer voor de O13-1 weten te strikken. Mark zal deze talentvolle lichting van vv DOVO tijdens hun eerste seizoen op groot veld begeleiden. Hij wordt daarbij geflankeerd door 2 assistent trainers, te weten Gert Lieftink en Frank Verkuijl.meer »

909x gelezen

Trainers gezocht

21 april 18:30  DOVO is op zoek naar een aantal enthousiaste trainers die ervoor kunnen zorgen dat onze jeugd de training krijgt die past bij het niveau waarop gespeeld wordt. Ben of ken jij een trainer die past bij de gevraagde profielen, kijk dan in de bijgevoegde vacatures en reageer!meer »

571x gelezen

Wedstrijdverslag pupil van de Week: Brett Dettmer

21 april 14:45  Op maandag 18 april was Brett Dettmer, speler van DOVO JO11-1, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - VVOG. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd lees dan hier zijn verslag:meer »

391x gelezen

Vacature materiaalbeheerders DOVO

19 april 21:30  Voetballen kan niet zonder het gebruik van materiaal en dus ook niet zonder uitgifte van ballen, hesjes, pionnen. Ook het toegangshek moet open zijn en kleedkamergebouw toegankelijk zijn evenals het tijdig aanzetten van de verlichting op de velden. meer »

530x gelezen

HatchTech tournament

5 april 8:00  Goede Vrijdag is het zover, het HatchTech international Tournament bij DOVO. Vrijdag 15 april start om 10:00 uur eindelijk weer een internationaal toernooi. Door de Corona-maatregelen zijn helaas verschillende toernooien bij DOVO niet doorgegaan. Op het HatchTech toeurnament zullen teams uit de USA, Engeland, België, Duitsland en natuurlijk Nederland het, in vriendschappelijke wedstrijden, tegen elkaar opnemen. meer »

636x gelezen

Zonnenberg Red Lions Toernooi

4 april 20:15  In de meivakantie op woensdag 4 mei 2022 vindt bij Voetbalvereniging DOVO het ZONNENBERG Makelaardij Red Lions Toernooi plaats. meer »

651x gelezen

Nieuwe technische commissie voor DOVO

31 maart 20:00  DOVO heeft, voor de toekomstige samenstelling van het eerste elftal, een geheel nieuwe voetbaltechnische commissie geformeerd. Die commissie bestaat onder meer uit een handvol spelers die in het verleden zelf in DOVO 1 hebben gevoetbald.meer »

1350x gelezen

Wedstrijdverslag pupil van de Week: Finn van Ravenswaaij

24 maart 16:15  Op zaterdag 19 maart was Finn van Ravenswaaij, speler van DOVO JO11-1, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - SteDoCo. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd lees dan hier haar verslag:meer »

510x gelezen

vv DOVO is op zoek naar een Hoofd Jeugdopleiding (HJO)

24 maart 6:45  We zoeken een enthousiaste en gedreven HJO die ons de komende jaren gaat helpen het technisch beleid verder te ontwikkelen en te implementeren. De HJO is samen met de technische commissie verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van alle jeugdtrainers. meer »

512x gelezen

Wedstrijdverslag pupil van de Week: Bas van Ravenswaaij

22 maart 10:00  Op dinsdag 15 maart was Bas van Ravenswaaij, speler van DOVO JO11-1, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - Harkemase Boys. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd lees dan hier haar verslag:meer »

365x gelezen

Start schoolvoetbal

10 maart 19:30  Aanstaande maandag 14 maart is het zover het Veense Schoolvoetbal gaat weer van start. Dit jaar gehouden vanaf de velden van DOVO. Twee jaar heeft de jeugd, uit de bovenbouw van de Veense basisscholen, moeten wachten om het tegen elkaar op te kunnen nemen. Wat normaal ieder jaar een gewoonte is, was het, door Corona, even niet. Dit jaar zullen we weer jongens en meiden binnen de lijnen tegen elkaar zien voetballen en fanatieke ouders, leraren en klasgenoten langs de lijn. Voetballen voor jouw school. meer »

617x gelezen

Sponsors van DOVO JO12-1 en JO12-2 stellen zich voor

11 februari 13:15  De selectieteams JO12-1 en JO12-2 zijn een leuke groep enthousiaste jongens die onder leiding van de trainers Mark Kantelberg, Frank Verkuijl en Jeroen van der Vliet (JO12-1) en Jarco van Spanje en Martin van Nellestijn (JO12-2) op een mooi niveau in de hoofdklasse presteren. Beiden teams trainen samen op de maandag- en woensdagavond. Voor de wedstrijddagen hadden ze al mooie gesponsorde kleding, maar zijn nu door een groepje sponsoren voorzien van verschillende trainingssetjes voor zomer en winter en lopen er nu ook op de trainingen piekfijn bij. meer »

747x gelezen

Hoofdtrainer JO23-1 gezocht

10 februari 16:15  De Technische Commissie van voetbalvereniging DOVO is voor het seizoen 2022/23 op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste hoofdtrainer voor onze JO23-1. Het team komt uit in de zaterdag eerste divisie. Met de JO23-1 beogen we de stap van de jeugdafdeling naar het 1e elftal te verkleinen en hopen we dat de komende jaren steeds meer zelf opgeleide spelers bij de A-selectie gaan aanhaken. meer »

711x gelezen

Nieuwe technische commissie (interim) van Jeugdopleiding DOVO

2 februari 11:00  Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen binnen onze Jeugdopleiding zijn wij als bestuur van voetbalvereniging DOVO aan de slag gegaan om de jeugdopleiding van een nieuwe structuur te voorzien. Wij zijn daarom ook zeer verheugd dat wij hierbij onderstaande berichtgeving mogen aankondigen.meer »

1040x gelezen

DOVO en Michael Brussen stoppen de samenwerking

17 januari 21:30  Na acht jaar prettig samengewerkt te hebben stopt de samenwerking tussen DOVO en hoofd opleidingen Michael Brussen. In goed overleg zijn beide partijen uit elkaar gegaan. De samenwerking begon toen Michael acht jaar geleden, onder Ton Schoeman de leiding kreeg over de jeugdopleiding van DOVO. In die tijd is er veel bereikt, de selectieteams spelen op hoog niveau en de afgelopen jaren is promotie op promotie gevolgd. Verder is onder Michael de certificering regio jeugdopleiding van de KNVB behaald. meer »

1590x gelezen

DOVO JO11-1 in het nieuw!

17 januari 16:15  DOVO JO11-1 is dankzij haar nieuwe sponsor Fast and Solid Logistics uit Utrecht voorzien van sponsorkleding die tijdens wedstrijddagen door zowel de spelers als de begeleiding wordt gedragen. Het kledingpakket bestaat o.a. uit een korte broek, polo en een trainingspak met hoody. Zowel de spelers als de staf lopen er, dankzij deze sponsor, weer piekfijn bij.meer »

474x gelezen

Bericht van overlijden van ons lid en vrijwilliger Henk Westendorp

12 januari 20:30  Op 11 januari ontvingen we geheel onverwacht het bericht van overlijden van ons trouwe lid en vrijwilliger Henk Westendorp. Henk was net aan een nieuwe fase in zijn leven begonnen. Hij was een paar weken geleden bewust vervroegd met pensioen gegaan. En was van plan om volop van die nieuwe fase in zijn leven te gaan genieten. Henk heeft slechts de leeftijd van 65 jaar mogen bereiken. meer »

5232x gelezen

Tijdelijk trainingsschema

7 januari 20:45  Gelukkig mogen we weer trainen! Vanwege de corona maatregelen nog wel met een aangepast trainingsschema voor de jeugd. LET OP: Dit schema is alleen geldig voor komende week. Van 10 t/m 14 januari. Hierna zal er een ander schema op worden gesteld.meer »

594x gelezen

DOVO JO23-2 kampioen

21 december 6:45  Zaterdag is DOVO JO23-2 met ruime cijfers kampioen geworden. 22 punten uit 8 wedstrijden, 10 punten voorsprong op de nummer 2 en een doelsaldo van maar liefst 42 punten. Een overduidelijke kampioen in de JO23-2 B-categorie. Van harte gefeliciteerd mannen!meer »

725x gelezen

Sinterklaas op bezoek bij DOVO!

2 december 20:45  Ook dit jaar heeft Sinterklaas de weg gevonden naar DOVO. Afgelopen vrijdag verraste Sint met zijn Pieten de jongste spelertjes bij DOVO met een bezoek in de kantine. En Sinterklaas had voor iedereen ook nog eens voor prachtige cadeaus gezorgd. meer »

577x gelezen

Trainingsalternatief

1 december 9:00  Vanaf volgende week zal ook bij DOVO trainen voor iedereen die dat wil en kan tot 17:00 mogelijk worden gemaakt. De sectieleiders hebben zich gebogen over het planningsprobleem en willen spelers en trainers de gelegenheid geven om in te schrijven op bepaalde tijden.meer »

762x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief