Jeugd

Wil jij weer knallen op de velden voor het kampioenschap?

9 april 21:30  Eindelijk is het zover! Op woensdag 5 mei 2021, vindt aan de rode zijde van sportpark Panhuis DOVO’s hutspot toernooi plaats! Het toernooi is voor de leeftijdscategorieën vanaf JO7 tot en met JO15 (leeftijden 6 t/m 14 jaar). Zowel leden, als niet leden, jongens en meiden, zijn welkom. Heb jij ook zin om wat leuks te doen in jouw meivakantie? Dan is dit de activiteit waaraan je moet deelnemen.meer »

1057x gelezen

De voetbalacademie op meer fronten betrokken

25 maart 21:15  Veel van jullie hebben er al over gehoord. Over twee weken opent de PUUR Voebalacademie de hekken bij DOVO. Natuurlijk willen we jullie nog oproepen om je in te schrijven, dat kan nog dit weekend! Daar gaat dit artikel echter niet over, want de voetbalacademie en DOVO zijn op veel vlakken gezamenlijk, maatschappelijk verbonden. meer »

417x gelezen

Veense Voetbalcup poule-indeling bekend

16 maart 8:00  Op de Veense voetbalvelden hoor je het nu al regelmatig. “Weet jij al tegen wie je moet, straks als de Veense Voetbalcup gaat beginnen?” Achter de schermen zijn de Veenendaalse voetbalverenigingen hard bezig om de Veense Voetbalcup vorm te geven. Welke teams kunnen het beste vriendschappelijk tegen elkaar spelen? Op welke dagen en tijden gaan we spelen? Tot wanneer mogen we doorspelen? Wordt de competitie voor de A-categorie nog hervat? Hoe houden we de KNVB, de gemeente en Sportservice Veenendaal aangehaakt?meer »

924x gelezen

PUUR Voetbal gaat van start in Veenendaal

13 maart 8:00  De aanmeldingen gaan snel, maar er zijn nog plekken! Wees er snel bij om verzekerd te zijn van een aantal leuke en leerzame trainingen. Plezier en prestatie gaan hand in hand bij voetbalacademie PUUR Voetbal. Vanaf 5 april opent de voetbalacademie ook in Veenendaal de hekken. Bij voetbalvereniging DOVO kan de jeugd van 4 tot en met 15 jaar met een “lach op het gezicht” beter leren voetballen. Zo staat op de site van PUUR Voetbal te lezen.meer »

1520x gelezen

Zes Veense voetbalverenigingen bundelen de krachten!

17 februari 12:00  Zes Veense voetbalverenigingen slaan de handen ineen en werken aan de Veense Voetbalcup. Binnen Veenendaal weet iedereen het al langer, voetbal is voor veel Veenendalers de belangrijkste bijzaak. In deze Coronatijd worden er echter bij de verschillende verenigingen geen wedstrijden gespeeld. Een doorn in het oog van alle voetballiefhebbers, maar wel een maatregel waar we ons aan willen houden.meer »

1388x gelezen

Kees van Rijswijk wordt Hoofd Jeugdscouting bij DOVO!

15 februari 6:30  DOVO heeft niet lang hoeven zoeken naar een vervanger van Dion van der Laan als hoofd Jeugdscouting. Toen in januari bekend werd dat Dion zou vertrekken naar VVA om daar assistent trainer te worden was het contact met Kees van Rijswijk snel gelegd.meer »

616x gelezen

Trainen op veld 2, 3 en 5

15 februari 6:15  De afgelopen weken is SportService Veenendaal hard bezig geweest om de velden 2, 3 en 5 sneeuwvrij te maken. De elftallen die ingedeeld stonden op deze velden kunnen weer trainen, de elftallen die gebruik maken van het hoofdveld zullen nog even geduld moeten hebben. meer »

300x gelezen

Teamsponsors in het zonnetje: JO11-2

16 januari 8:15  Dit seizoen zijn de toppers JO11-2 compleet in het nieuw gestoken door twee fantastische sponsoren. Nieuwe winterjassen, multifunctionele voetbaltassen en complete trainingspakken zorgen voor een prachtige voetbaluitrusting bij deze jongens op de zaterdagen. Namens DOVO en de jongens van JO11-2 bedanken wij Dik Wegen namens Poort/Mulder Assurantiën en Jerry Vink namens 12springs. meer »

476x gelezen

Teamsponsors in het zonnetje: JO13-1

9 januari 8:15  DOVO JO13-1 is Trots dat het voor het seizoen 2020-2021 twee mooie sponsors heeft gevonden. Forvalue Vastgoedspecialisten en Henken Sierbestrating hebben mooie trainingspakken, voetbaltassen en jassen voor de staf gesponsord. Hartelijk dank hiervoor!! meer »

382x gelezen

DOVO en PUUR Voetbal Clinic groot succes!

28 december 7:30  23 december was het zover, een clinic die vanuit DOVO en PUUR Voetbal werd georganiseerd! Ruim 170 kinderen namen deel in 3 verschillende leeftijdsgroepen waarbij er een gezamenlijke opkomst was op het liedje ''Vandaag is Rood'' zoals spelers van DOVO 1 altijd het veld betreden tijdens een competitiewedstrijd. meer »

717x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief