Verslag pupil van de week

13 oktober 2022 7:30

Op zaterdag 8 oktober was Menno Rakers, keeper van DOVO JO9-2, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - 1¹aExcelsior '31. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd? Lees dan hier zijn verslag:

Zaterdag 8 oktober was ik pupil van de week bij DOVO tegen Excelsior ´31. Om half 2 mocht ik me melden in de bestuurskamer bij Johan Blad en kreeg ik iets te drinken en ging ik op de foto voor de social media. Ik kreeg ook een lijst met alle namen en rugnummers van de spelers en ik mocht een hele lijst met vragen invullen o.a. over wie ik de beste speler vind (Jeroen Vrolijk) en wat ik later worden wil (Freek Vonk).

Even later haalde teammanager Jan van Rabenswaaij mij op en mocht ik mee naar de kleedkamer. Daar mocht ik luisteren naar wat de hoofdtrainer Florian Wolf allemaal tegen het team vertelde en iedereen een handje geven. We kregen allemaal een banaan of mandarijn voor de wedstrijd. Daarna gingen ze allemaal de warming up doen op het veld en mocht ik met de wissels overschieten.

Toen gingen we nog even richting de kleedkamer en even later gingen we het veld op. Ik mocht de bal vasthouden en met de scheidsrechter vooraan het veld oplopen. Na de aftrap mocht ik de eerste goal scoren tegen Excelsior ´31. Ik mocht in de dug-out gaan zitten met alle wisselspelers en daar de wedstrijd kijken.

Het was een spannende wedstrijd met veel kansen voor DOVO, maar helaas voor rust alleen een doelpunt voor Excelsior ´31. Tijdens de rust mocht ik nog even overschieten en in de tweede helft scoorde DOVO twee keer (Ebbe Wenting en Guido van Dijk) en wonnen we met 2-1. Het leukste was dat GVVV verloor en DOVO nu eerste staat 😊.

Na de wedstrijd ben ik nog op de foto geweest met Max den Boer en ook met Jeroen Vrolijk. Daarna ging ik weer naar de Bestuurskamer en kreeg ik een gesigneerde DOVO bal, een diploma voor pupil van de week en een bon om pizza te halen. En ging ik ook nog op de foto met hoofdtrainer Florian Wolf en de voorzitter Bert Septer.