Wedstrijdverslag pupil van de Week: Bas van Ravenswaaij

22 maart 2022 10:00

Op dinsdag 15 maart was Bas van Ravenswaaij, speler van DOVO JO11-1, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - Harkemase Boys. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd lees dan hier haar verslag:

Vorige week dinsdag mocht ik pupil van de dag zijn bij DOVO-Harkemase boys. Om 18:45 mocht ik me melden met mijn vader in de bestuurskamer. Ik kreeg wat lekkers te drinken en mocht daarna op de foto voor twitter.

Toen werd ik snel opgehaald om in de kleedkamer te kijken. Daar stond de muziek aan en mocht ik iedereen een boks geven. Ook zag ik tape en soort zalf op de tafel staan om de spieren warm te maken.

Toen ging ik overschieten met 3 andere spelers en kon ik wat trucjes doen met hun. Toen gingen we weer terug de kleedkamer om ons klaar te maken voor de wedstrijd.

PW20220315-3251.jpgIk mocht met de scheidsrechter en de spelers het veld op en mocht toen de aftrap doen en scoren bij de keeper van de tegenstander.

In de rust mocht ik weer mee de kleedkamer in en hoorde ik de trainer tips geven aan de spelers voor de tweede helft. Dat vond ik heel interessant.

Uiteindelijk is het 3-3 geworden en heb ik een prachtige avond gehad!!

Dank je wel DOVO en spelers en staf voor een geweldige ervaring.

Groetjes Bas van Ravenswaaij O 11-1