1937

1938

Afdelingskampioen UPVB en Algemeen Kampioen UPVB

1948

Afdelingskampioen van de UPVB, Algemeen Kampioen van de UPVB en promotie naar de KNVB

1961

Promotie naar 2e Klasse KNVB (nieuw ingesteld)

1967

Kampioen 2e Klasse C KNVB

1970

Promotie naar de 1e Klasse KNVB (nieuw ingesteld)

2009 Winnaar KNVB districtbeker West I
In de finale werd in en tegen Spakenburg met 4-3 gewonnen.
2010 Winnaar KNVB districtbeker West I
In de finale werd in Spakenburg met 4-3 van Zwaluwen '30 gewonnen.

2011

Kampioen 1e klasse A en promotie naar de Hoofdklasse

Degradatie

In 2006 degradeerde DOVO naar de 1e Klasse D na een bizarre beslissingswedstrijd tegen Berkum (1-2) waar de scheidsrechter (voor iedereen onbegrijpelijk) 22 minuten! blessuretijd erbij telde. Na 90 minuten stond DOVO nog met 1-0 voor, 1-1 in de 94e minuut en 1-2 in de 105 minuut! Een jaar later promoveert DOVO weer naar de Hoofdklasse.

In 2010 degradeerde DOVO na een dramatisch seizoen, op zowel bestuurlijk als sportief gebied, wederom na de 1e klasse. Een degradatie met het gevolg dat de afstand tot de top van het zaterdagvoetbal nu twee klasse bedroeg omdat vanaf het seizoen 2010-2011 de Topklasse werd ingevoerd.

De 1e klasse A bleek echter een maatje te klein voor DOVO want met grote overmacht (20 punten voorsprong) werd, vier speelrondes voor het einde van het seizoen, het kampioenschap behaald waardoor promotie naar de hoofdklasse een feit was.