Corona maatregelen

Hier vind je de Corona regels die gelden op Sportpark Panhuis in Veenendaal. Uiteraard houden we ons op het sportpark aan de landelijk geldende maatregelen, daarnaast zijn deze aangevuld met de maatregelen die zijn opgesteld in samenspraak met de gemeente Veenendaal, Sportservice Veenendaal, de KNVB, NOC/NSF en DOVO . We proberen deze pagina zo up-to-date mogelijk te houden.

Update 23 september 2021.

 

Op 14 september 2021 kondigde het demissionair kabinet het Coronatoegangsbewijs voor de horeca aan. Inmiddels naderen we de datum 25 september waarop we de maatregelen ook als vereniging uit moeten gaan voeren. Natuurlijk kunnen we hier over discussiëren, er zijn tegenstanders en voorstanders, maar als DOVO kunnen we niet het risico nemen om de maatregel niet uit te voeren. We hebben dan ook goed geluisterd naar de adviezen van onze burgemeester, de NOC-NSF en de KNVB. Met deze adviezen hebben we de volgende regels opgesteld voor het bezoek aan de horeca.

  • De minimale leeftijdsgrens voor het in bezit hebben van een geldig Coronatoegangsbewijs is 13 jaar.
  • We zullen dit Coronatoegangsbewijs moeten controleren om toegang tot de zitgelegenheden van de horeca te krijgen.
  • Het terras is open voor iedereen.
  • Er is een mogelijkheid om drankjes en snacks af te halen en buiten te nuttigen. Voor deze faciliteit is geen Coronatoegangsbewijs nodig.
  • Er is een duidelijke scheiding aangebracht tussen de twee gebieden (afhalen en binnen nuttigen). Houd je aan deze afscheiding.

Voor bezoekers die wel een coronatoegangsbewijs hebben, maar geen mobiele telefoon is er de mogelijkheid de benodigde QR-code uit te printen. Dit is geen dienst die wij bij DOVO aan kunnen bieden, daarom vragen we iedereen, die gebruik wil maken van het Coronatoegangsbewijs, de QR-code geprint of op mobiel bij zich te hebben. Meer informatie over de QR-code vinden jullie hier: De Corona Check app

Voor DOVO is de maatregel moeilijk uitvoerbaar, maar we gaan proberen er het beste van te maken en vragen iedereen zich aan de regels te houden, hoe moeilijk deze soms ook vallen. Let wel, de vrijwilligers die uitvoering moeten geven aan deze maatregel doen dit niet voor hun lol, maar staan hier omdat wij geen andere keuze hebben. We vragen jullie de schouders eronder te zetten en hopen dat deze maatregel snel overbodig zal zijn. Natuurlijk blijft iedereen welkom bij DOVO, hier komen we samen wel uit.

Met sportieve groet,

Het bestuur van voetbalvereniging DOVOhttps://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs/ondernemers?utm_source=Verzendlijst%3A+Verenigingen+&utm_medium=email&utm_campaign=Mijn+nieuwe+mailing+408716

Delen