Wedstrijdverslag pupil van de Week: Brett Dettmer

21 april 2022 14:45

Op maandag 18 april was Brett Dettmer, speler van DOVO JO11-1, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - VVOG. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd lees dan hier zijn verslag:

Ik ben Brett Dettmer en ik voetbal zelf in de JO11-1. We hebben een ontzettend leuke, gezellige en talentvolle groep die voor volgend jaar nog op zoek is naar een trainer, dus mocht je ambities hebben...

Mijn ouders hadden een berichtje gehad dat ik maandag 18 april 2e paasdag Pupil van de week mocht zijn bij Dovo-VVOG.

Ik vond dat best spannend en was best een beetje zenuwachtig maar had er super veel zin in.  Om 14.00 werd ik in de bestuurskamer verwacht met mijn vader en moeder. Daar werden wij ontvangen door meneer Blad en heeft hij mij alles uitgelegd wat er ging gebeuren. Ook ging ik op de foto in de bestuurskamer. Vervolgens werd ik opgehaald door Jules en hij nam me mee naar de kleedkamer om kennis te maken met het eerste elftal en daarna gingen we naar buiten voor de warming-up.

Na de warming-up mocht ik met de wedstrijdbal het veld op lopen voor de (assistent)scheidsrechters en spelers van Dovo en VVOG uit. Daarna mocht ik de aftrap nemen en met een doelpunt de trend zetten voor deze zonnige voetbal middag Tijdens de wedstrijd mocht ik ook in de dug-out zitten bij de reserves. De eerste helft kwamen we met  0-1 achter. In de rust heb ik nog een balletje over getikt. De Tweede helft ging wel beter, maar scoorde zowel Dovo als VVOG maar 1 doelpunt. Helaas verloren we deze belangrijke wedstrijd met 1-2.

Na de wedstrijd kreeg ik nog mooie cadeautjes en een mooie bal met handtekeningen van alle spelers en begeleiding van het 1e. In de bestuurskamer kregen we nog wat hapjes en drankjes en was er een echte persconferentie met de trainers. Als laatste ging ik nog op de foto met de trainer en de voorzitter.

Ik heb enorm genoten en wil jullie allemaal bedanken voor deze mooie dag en geweldige ervaring!

Sportieve groet en laten we Dovo blijven steunen!